- En iyi cevaplar
- 83
daha nasıl anlaşılır bir dil ile yazarım bilmiyorum bi kaç cümleyi düzelttim tekrar oku hala anlamadıysan yapacak bişe yok dicek söz kalmıyor.Daha Anlaşılır Bir Dil İle Yazarsanız Yardımcı Olabiliriz![]()
daha nasıl anlaşılır bir dil ile yazarım bilmiyorum bi kaç cümleyi düzelttim tekrar oku hala anlamadıysan yapacak bişe yok dicek söz kalmıyor.Daha Anlaşılır Bir Dil İle Yazarsanız Yardımcı Olabiliriz![]()
Demek İstediğinizi Anladım Fakat Reklam Bir Sunucu İçin Şart O Yüzden Reklamcı Rolu Sunucumuzda Yer Almakta İyi Gunlerdaha nasıl anlaşılır bir dil ile yazarım bilmiyorum bi kaç cümleyi düzelttim tekrar oku hala anlamadıysan yapacak bişe yok dicek söz kalmıyor.
umrım reklamcılarınız sunucularda yada sunucuların skype,ts yada discord gruplarında reklam yaparak emek hırsızlığına girmez iyi günler başarılar.Demek İstediğinizi Anladım Fakat Reklam Bir Sunucu İçin Şart O Yüzden Reklamcı Rolu Sunucumuzda Yer Almakta İyi Gunler
Öyle bir şey Olsun İstemem Bende Bilirim Başıma Geldi Çünki Öyle Bir Olay Olursa Sunucu Sahibinden Özür Diler Reklamcın Yetkisini Alır Ve Banlarım İyi Günlerumrım reklamcılarınız sunucularda yada sunucuların skype,ts yada discord gruplarında reklam yaparak emek hırsızlığına girmez iyi günler başarılar.
Kurucular chattan önüne gelen küfürü yazıyor.
Nickim ErenB sunucuya girdim ve 3,4 tane kurucu vardı. Chattan küfür, hkaret vb. kendi aralarında da olsa oyuncular da rahatsız oluyor. Halini görünce çıktım sunucudan.Kim Olduğunu Bize Söylerseniz Yardımcı Olabiliriz.
Nickim ErenB sunucuya girdim ve 3,4 tane kurucu vardı. Chattan küfür, hkaret vb. kendi aralarında da olsa oyuncular da rahatsız oluyor. Halini görünce çıktım sunucudan.