ModYigitCraft.Batihost.Com | OpSkyBlock | SpawnerMarket | Satma Çubuğu | 1.8/1.13.1 | Edit | AdaKit Yenilendi | Spawners | Hergün 20:00 Event

SC_Riber

SC-Riber.Games
En iyi cevaplar
0
Konu tasarımı çok basit 10/1
Buildler güzel beğendim 10/9
Konu tasarımı geliştirilse 10/10 olucaktı başarılar.

aferty

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Acil Güncellemem Lazımdı Server Çökmeleri Düzeltildi Kusura Bakmayın

aferty

Marangoz
En iyi cevaplar
0
1.Builder Alımı Devam Ediyor.
2.Hatalar Düzeltildi.
3.Sürüm Deyiştirildi.

aferty

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Dev Güncelleme
1.1vs1 Geçici Olarak Kapatıldı.
2.Kapanma Sorunu Düzeltildi.

3.Hile Koruma Sistemi Güncellemesi.

aferty

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Server Reklam İhtiyacı Var Reklamcı Alımları Başlamıştır İyi Oyunlar :dost:

Cylex

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Umarım REKLAMCI olarak alacağınız kişi sunucularda reklam yapmaz.Nerelerde reklam yapacağını merak ediyorum doğrusu yıl 2018 reklamcı diye bir yetki mi kaldı?

aferty

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Umarım REKLAMCI olarak alacağınız kişi sunucularda reklam yapmaz.Nerelerde reklam yapacağını merak ediyorum doğrusu yıl 2018 reklamcı diye bir yetki mi kaldı?
Benim Bilmedigim Forumlar Olabilir Facebook Olabilir Reklam Yapıcak Kişi ?

LordOfTürk

Bööö!
Site İK Yöneticisi
En iyi cevaplar
83
Benim Bilmedigim Forumlar Olabilir Facebook Olabilir Reklam Yapıcak Kişi ?
forumlarda sadece admin ve üstü kişiler reklam yapabilir (bildiğim kadarı ile forumlarda öyle yani) ayrıca face kullanan pek fazla kişi kalmadı ayrıca facebook dan reklamla gelen pek oyuncuda yok daha öncede duymadım ben yani tabi gelen varmıdır vardır sanırım facebook den ayrıca reklam yapacak kişinin alternatifleri face/skype grupları/dc grupları gibi yerler olabilir birde sunucular benim düşüncem bu :) .
sana sonuna kadar katılıyorum bu yorumunda.

Son düzenleme:

aferty

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Yine Sislerleyiz 1 Ay Boyunca Server Açık Kalacaktır İyi Oyunlar <3

aferty

Marangoz
En iyi cevaplar
0
forumlarda sadece admin ve üstü kişiler reklam yapabilir (bildiğim kadarı ile forumlarda öyle yani) ayrıca face kullanan pek fazla kişi kalmadı ayrıca facebook dan reklamla gelen pek oyuncuda yok daha öncede uymadım ben yani tabi gelen varmıdır vardır face den ayrıca reklam yapacak kişinin alternatifleri face/skype grupları/dc grupları gibi yerler olabilir en fazla benim düşüncem bu ayrıca sunucular :) .

sana sonuna kadar katılıyorum bu yorumunda.
Daha Anlaşılır Bir Dil İle Yazarsanız Yardımcı Olabiliriz :)