_Spiderus_
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
senmi A:sd:AsD:İyiki de söyledin bu forumda bi' hacker var .s .s
senmi A:sd:AsD:İyiki de söyledin bu forumda bi' hacker var .s .s
tmm ._. bu arada shaderi kurdumBen ne bileyim ara genel müdüre sorTakmıyorum zaten sorun yok.
kurdum kurmasınada bnmki 1.7.2 shader ekini bulamadım optionsda yardım et knk ._.Ben ne bileyim ara genel müdüre sorTakmıyorum zaten sorun yok.
Bana bir shader paketi önerirmisn? (seus hariç)Henüz bir mimar takımı kurabilecek kadar yeteneğiniz yok maalesef.
Argo içerikli mesajları sildim sahiplerini de uyardım arkadaşlar. Tartışmaya devam etmeyin lütfen. İyi günler.
Şu @WhoIsLance_ arkadaşımınızın "Henüz bir mimar takımı kurabilecek kadar yeteneğiniz yok maalesef." yorumunu da siler misiniz?Argo içerikli mesajları sildim sahiplerini de uyardım arkadaşlar. Tartışmaya devam etmeyin lütfen. İyi günler.
Her mesajı dikkatli bakarak sildim orda dediğim gibi Tartışma/Argo içerikli mesajları sildim. Tartışmaya teşvik eden mesajları silmeseydim tartışma devam edecekti. Ben teşekkür ederim, iyi günler.Olmayan argoları sildiğin için teşekkürler![]()
Şu @WhoIsLance_ arkadaşımınızın "Henüz bir mimar takımı kurabilecek kadar yeteneğiniz yok maalesef." yorumunu da siler misiniz?
Ronin Ekibinden Olanlarada Verildimi Uyarı !Gerekli kisilere uyarı verdin mi? Sözlü değil yanliz normal uyarı ?
Ronin Ekibinden Olanlarada Verildimi Uyarı !
MoonLightBT artık gözümde şusun. Her yere tartışma çıkarmak için gidiyorsun. Zorin'e falan lafım yok. Sxyen'e bu.
![]()