MultiCraft.Nitrado.Net Geri Dönüş 1.8 | KöylüTakas | Kasa | YeniSistemler | Boss | Rütbe|Çekiliş

Serveri Nasil Buldun Oyunu Kullan Sonuçlari Gör

• Kötü

Kullanılan: 22 18.3%
  • Berbat

Kullanılan: 45 37.5%
  • İyi

Kullanılan: 9 7.5%
  • Süper

Kullanılan: 6 5.0%
  • Muhteşem

• Build Geliştirilmeli

Kullanılan: 14 11.7%
  • İdare Eder

• Sadece Konu İyi

Kullanılan: 12 10.0%
  • KONU ESKİDEN KALMA ALDIRMAYIN SEÇENEKLERE

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    120
  • Anket kapatılmış .

ProAngelGR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bu bi öneri mesajı.Övünmek gibi olmasın 10 a yakın serverde 2 yıllık pluginerlik yaptım serverdeki pluginler berbat degil vercegim öneri chat düzeni ile ilgili bence şu manager group renklerini kalın yapma kalın yapınca özensiz gibi gözüküyor ve insanın serverden kaçası geliyor cidden

Son düzenleme:

CollapseBL

建築倒塌
En iyi cevaplar
0
Hatalarimiz Nedir 10/10 Yapmak İçin Sizden Görüş Alalimki Size Göre Davranalim Ne olsa Sizler Bizim için Değerlisiniz bu Arada Yorumun İçin teşekkür Ederim
öncelikle benden 10/10 almak imkansız bir şey 4/10 yani build hem sade hemde güzel olmalı şuanki build rezalet konu düzeni geliştirilmeli sunucu adı değiştirilmeli çok etki etmez ama "craft" var sonunda ve bu beni sinir ediyor gerekirse ben bile yardım ederim size isim için
konu tasarımı daha sade olmalı mesela yazılar çok süslü olmamalı ve aynı yazı tipi kullanılmalı ilerde benden 8/10 alırsınız daha fazla şey söliyecem ama
sadece bunları yapsanız oynanabilir bir sunucu olur şimdilik hayırlı günler

Demmy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
öncelikle benden 10/10 almak imkansız bir şey 4/10 yani build hem sade hemde güzel olmalı şuanki build rezalet konu düzeni geliştirilmeli sunucu adı değiştirilmeli çok etki etmez ama "craft" var sonunda ve bu beni sinir ediyor gerekirse ben bile yardım ederim size isim için
konu tasarımı daha sade olmalı mesela yazılar çok süslü olmamalı ve aynı yazı tipi kullanılmalı ilerde benden 8/10 alırsınız daha fazla şey söliyecem ama
sadece bunları yapsanız oynanabilir bir sunucu olur şimdilik hayırlı günler
her şey İçin Teşekkür Ederim Craft Şimdi Değiştiremem Ama Alt Alan Adi Alicagim Zaman Size Ulaşabilirim Build İçin İse Bir Kişi Ariyorum Zaten Ücretli Veya Ücretsiz Calisicak Konu Tasarimina GElince hic Anlamadigim Icin Oralara Burnumu Sokmuyorum Yani Ne Nasli Düzenlenir Falan Aklim Karisiyor Onun İcin Yorum için Tekrardan Teşekkürler

Yine sıradan bir türk sunucusu, yapılar kötü eklentiler sıradan, vizyonsuz bir proje. Konu içeriğinden puan verdim sadece. 2/10
Peki O 2 Puani Yükseltmek İçin Ne Yapmaliyim Görüşünüzü Alabilirmiyim O.o

Bertan Taşkıran

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
her şey İçin Teşekkür Ederim Craft Şimdi Değiştiremem Ama Alt Alan Adi Alicagim Zaman Size Ulaşabilirim Build İçin İse Bir Kişi Ariyorum Zaten Ücretli Veya Ücretsiz Calisicak Konu Tasarimina GElince hic Anlamadigim Icin Oralara Burnumu Sokmuyorum Yani Ne Nasli Düzenlenir Falan Aklim Karisiyor Onun İcin Yorum için Tekrardan Teşekkürler

Peki O 2 Puani Yükseltmek İçin Ne Yapmaliyim Görüşünüzü Alabilirmiyim O.o
Vizyonun olmalı, absürtten kaçınmalısın, kendine ait eklentiler ve haritaların olmalı, göze hitap etmeli, sağlam olmalı. Farklılığın olmalı, düzenin ve dik bir duruşun olmalı :)

Pinna17s

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
pay to win gibi bir şey olmuş viplerin kitini biraz düşürebilirsiniz 10/4

SerhanRS

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
10/3.5
Nedenlerim;
  • 1- RAM 11GB Değildir bence nitrado 75 kişiye 11GB RAM Vermiyor bildiğim kadarı ile,
  • 2- Adınız başka bir yerden çalınmış sanki
    Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
  • 3- Yapıları pek sevmedim,
  • 4- Sunucunuzu diğer sunuculardan ayrı kılan bir özellik bulamadım,
Yani Klasik Türk sunucusu size kötü demiyorum fakat gelişmeniz gerek...

erdemalsirts

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucunuzu beğenmedim maleesef. Bunun sebebi Rütbehammaddelerinin özellikle de en yüksek rütbelerinin hammaddelerinde madenin gene de az olmasından ayrıca Oyundaki para karşılığında P50 kazma verilse daha iyi olurdu.Ayrıca jobs plugininde editleseydiniz daha iyi olurdu böylece 100 level madenciye ulaşmak çok daha hızlı ve kolay olurdu hem Jobs pluginini editlerseniz jobsta level atladıkça daha da kat kat fazla para verebilirdi.

jelokebur

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Kazma zırhlar filan abartılı olmuş adam zaten onları almak için uğraşıyo hergün gelişerek ama siz direk 8 saat 12 saat vb bunlar abartılı olmuş ama gerisi güzele benziyor Başarılar..

Not: Birde şu yunanmitolojisi herkes yapıyor sacma oluyor kendiniz bulamadınızmı güzel birşeyler ??

Ve Arenanın build cok kötü olmuş :/

proessek

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
build ler hazır p9 set alabiliyorlar köylüden iler de sıkıntı çekersiniz . . . 3/10 verdim