MultiCraft.Nitrado.Net Geri Dönüş 1.8 | KöylüTakas | Kasa | YeniSistemler | Boss | Rütbe|Çekiliş

Serveri Nasil Buldun Oyunu Kullan Sonuçlari Gör

• Kötü

Kullanılan: 22 18.3%
  • Berbat

Kullanılan: 45 37.5%
  • İyi

Kullanılan: 9 7.5%
  • Süper

Kullanılan: 6 5.0%
  • Muhteşem

• Build Geliştirilmeli

Kullanılan: 14 11.7%
  • İdare Eder

• Sadece Konu İyi

Kullanılan: 12 10.0%
  • KONU ESKİDEN KALMA ALDIRMAYIN SEÇENEKLERE

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    120
  • Anket kapatılmış .

Demmy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
4 bunun için aşırı derecede abez, puan vermek için el yormaya bile değmez bir sunucu.

bunu gördükten sonra zaten oynayanın malum kişi olucağını düşünüyorum.
Bügün Kalkiyor onlarda her daim edit kalkti şimdi onlarida kaldiriyorum içiniz rahat olsun

Viplerin KİTLERİ Aşiri Derecede Düşürüldü ! İyi Forumlar İyi Oyunlar

CcKAANCc07

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
böyle bir şey olamaz yaptigin yalancılık emek hırsızlıgına girer arkadaşlar gamefack diyye nitrado server var o pl lerin aynisini yapmiş hepsi ayni hepsini almiş gidip bakabilirsiniz o servere 1 aydır acık o server yaptıkları işe bakin spawn her türlü indirilmiş bi spawn buildine bakin bide diger buildlere çok saçma kalitesis server ram veya slot fazla olabilir ama hakkınızla yaptiiginiz bir şey yok spawn indirilme pluginler çalıntı edit coin 2 steck taşa nekadar özentisiniz edittakas da vardir sizde hhepsini gamefack tan çalmışssınız

Demmy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
S
böyle bir şey olamaz yaptigin yalancılık emek hırsızlıgına girer arkadaşlar gamefack diyye nitrado server var o pl lerin aynisini yapmiş hepsi ayni hepsini almiş gidip bakabilirsiniz o servere 1 aydır acık o server yaptıkları işe bakin spawn her türlü indirilmiş bi spawn buildine bakin bide diger buildlere çok saçma kalitesis server ram veya slot fazla olabilir ama hakkınızla yaptiiginiz bir şey yok spawn indirilme pluginler çalıntı edit coin 2 steck taşa nekadar özentisiniz edittakas da vardir sizde hhepsini gamefack tan çalmışssınız
Suçlama Yapmayalim Rica :) Hakka Girmek Günah Ayip Ben Öle Bi Server Bile Tanimiyorum Gelipte Konumda REklam Yapmayada Kalkiyosan Cezasi Büyük Olur

SuplexCityBitchX

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
demmye infestation'da kasaba tasarlamada görev aldım + ek olarkta şehir road yerleştirmede ücret veya ücretsiz mapperlik yapabilirim bana skype üzerinden ulaşabilirsiniz ; xeren14x ...

Demmy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Buildler gelişmesi gerekli, iyi servere benziyor.
Parali Calisacak Builder Ariyorum Dedigm Gibi Ama Profosyonel İste Kimse Olmadigi İcin

+Güncell Forum güncel konu :)

Konumuz Güncel İyi Oyunlar İyi Forumlar builder Alimi Devam Ediyor

Konumuz Güncel Builder Alimi Devam Ediyor İyi Forumlar İyi Oyunlar

SuplexCityBitchX

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Demmy dediğim gibi Ücret-Ücretsiz çalışabilirim 12 senedir harita tasarımcısıyım infestation'da kasaba yerleştirmeni ve şehirlerde obje yerlerştirmede görev aldım üvretim 550TL'idi minecrafta ise SonOyuncuda Splef'de harita tasarlamışlığım var... Xeren14x skype adresim bana burdan ulaşabilirsin (Ayrıca şunuda söyleyeyim 3 oyunda olmak üzere arma3-gmod-samp sunucum bulunmakta bilgim vardır...) teşekürler

Demmy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Demmy dediğim gibi Ücret-Ücretsiz çalışabilirim 12 senedir harita tasarımcısıyım infestation'da kasaba yerleştirmeni ve şehirlerde obje yerlerştirmede görev aldım üvretim 550TL'idi minecrafta ise SonOyuncuda Splef'de harita tasarlamışlığım var... Xeren14x skype adresim bana burdan ulaşabilirsin (Ayrıca şunuda söyleyeyim 3 oyunda olmak üzere arma3-gmod-samp sunucum bulunmakta bilgim vardır...) teşekürler
Yorumunuzu Okudum İletisime Gecicegim :) Teşekkür Ederim Yorumunuz İçin Konu Güncell

Konumuz Günceldir Build Alimi Devam Ediyor İyi Forumlar :)

Aktif Sunucu Boss Çalişmalari Devam Ediyor Konu Güncel Forum Güncel ++

aga alım varmı server bu arada yalan söylemicem süper
Teşekkür Ederim yorumun İçin Builder Alimi Devam ediyor Ama Profosyonel olmasi şart gerekirse ücretli calissin

Demmy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeş sunucu çok basit olmuş başarısız bence
Ne Gibi Basit Yorumun İçin Teşekkür Ederim

konuyu güzel açmısın yarısı nitrado forumu swnin kusura bakma ama

yok 50 gb kardeş .d
Teşekkür Ederim yorumun İçin :D askdfljaszcxv

Forum Güncel Konu güncel İyi Oyunlar İyi Forumlar :)

Güncel Konu Güncel Forum İyi Oyunlar İyi Forumlar :)

Boss EKLENDİ İyi Oyunlar İyi Forumlar ! :)

Güncel Konu Güncel Forum BOSS Eklendi :)

Konumuz Güncel Forum Güncel Boss Eklendi Tekrardan İyi Oyunlar :))

Konu Güncel Forum güncel İyi Oyunlar İyi Forumlar +++

Sorulariniza Hazirim Güncell <3

Güncell Konu Güncell Forum