Fikrin Çok Kotu Çunku Türk oyuncularını Bilirsiniz BU SUNUCUDA KİMSE OYNAMAZ.Skyblock açarsan mümkünse spawner kutu sistemi coin sistemi kırıktaş kazınca maden çıkma falan olmasın. Son sürüm Minecraft olsun. Adalarda ölünce eşya gitsin, para kasmak zor olsun market pahalı olsun para tarlalardan falan kasılsın tek kırıktaş olmasın. Saldırgan mob warpı falan olmasın sadece hayvan warpı olsun o da tek 1 hayvan ve tek 1 spawner ile olsun. Görevler farklı olsun (ASkyBlock'un olmasın) Kendine has plugin paketi olsun.
Zaten ben diğerlerini değil kendi istediğim fikri söyledim konuyu iyi okusan nasıl bir sunucuda oynamak isterDİN yazıyor. Ben de kendi istediğim fikri belirttim.Fikrin Çok Kotu Çunku Türk oyuncularını Bilirsiniz BU SUNUCUDA KİMSE OYNAMAZ.
Zaten ben diğerlerini değil kendi istediğim fikri söyledim konuyu iyi okusan nasıl bir sunucuda oynamak isterDİN yazıyor. Ben de kendi istediğim fikri belirttim.
Fikrini Beğendim Fakat Bizim Milletimiz Zora GelmiyorSkyblock açarsan mümkünse spawner kutu sistemi coin sistemi kırıktaş kazınca maden çıkma falan olmasın. Son sürüm Minecraft olsun. Adalarda ölünce eşya gitsin, para kasmak zor olsun market pahalı olsun para tarlalardan falan kasılsın tek kırıktaş olmasın. Saldırgan mob warpı falan olmasın sadece hayvan warpı olsun o da tek 1 hayvan ve tek 1 spawner ile olsun. Görevler farklı olsun (ASkyBlock'un olmasın) Kendine has plugin paketi olsun.
Kimse Kimseye bir şey Yedirmiyor Evet Sunucu Açacağım Ve İnsanların Fikrini Alıyorum Bir Sakıncası Varmı?Burdan beleşe fikir toplayıp o fikirlerle sunucu açmaya çalışacaksın ama yemezler![]()
İmkansız Diye bir şey Yoktur Zor Vardır Zorluğuda Aşarsın Bir Yerden SonraLapissiz Fekşın (Evet imkansız gibi görünüyor)
Fikrini Beğendim Fakat Bizim Milletimiz Zora Gelmiyor
Kimse Kimseye bir şey Yedirmiyor Evet Sunucu Açacağım Ve İnsanların Fikrini Alıyorum Bir Sakıncası Varmı?
İmkansız Diye bir şey Yoktur Zor Vardır Zorluğuda Aşarsın Bir Yerden Sonra![]()
Ben Kimseye bir şey Yedirmiyorum Karşımdaki Düzgün Konuşsun Bende SaygılıyımdırBu kadar kaba olma dostum.
Adam akıllı yapıları olan ilgili yönetim kadrosu olan küçüklerin olmadığı bir ortamda ama sonuncusu biraz imkansız.