Nasıl Bi Sunucuda Oynamak İsterdin

Gokhan_Ay

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bi Sunucuda Aradığınız Özellikler Nelerdir
Neler Olsun İstersiniz Herhangi Sunucu Olabilir Faction Survival v.b
Ben Bu Sunucuda Oynamak İsterim Fakat Şu Olsun Olmasın Gibi
Şimdiden Teşekkürler Yazanlara

Jakinda

Blind Bandit
En iyi cevaplar
7
Skyblock açarsan mümkünse spawner kutu sistemi coin sistemi kırıktaş kazınca maden çıkma falan olmasın. Son sürüm Minecraft olsun. Adalarda ölünce eşya gitsin, para kasmak zor olsun market pahalı olsun para tarlalardan falan kasılsın tek kırıktaş olmasın. Saldırgan mob warpı falan olmasın sadece hayvan warpı olsun o da tek 1 hayvan ve tek 1 spawner ile olsun. Görevler farklı olsun (ASkyBlock'un olmasın) Kendine has plugin paketi olsun.

arifoyun

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skyblock açarsan mümkünse spawner kutu sistemi coin sistemi kırıktaş kazınca maden çıkma falan olmasın. Son sürüm Minecraft olsun. Adalarda ölünce eşya gitsin, para kasmak zor olsun market pahalı olsun para tarlalardan falan kasılsın tek kırıktaş olmasın. Saldırgan mob warpı falan olmasın sadece hayvan warpı olsun o da tek 1 hayvan ve tek 1 spawner ile olsun. Görevler farklı olsun (ASkyBlock'un olmasın) Kendine has plugin paketi olsun.
Fikrin Çok Kotu Çunku Türk oyuncularını Bilirsiniz BU SUNUCUDA KİMSE OYNAMAZ.

Gokhan_Ay

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Fikrini Beğendim Fakat Bizim Milletimiz Zora Gelmiyor:)

Burdan beleşe fikir toplayıp o fikirlerle sunucu açmaya çalışacaksın ama yemezler :)
Kimse Kimseye bir şey Yedirmiyor Evet Sunucu Açacağım Ve İnsanların Fikrini Alıyorum Bir Sakıncası Varmı?

Lapissiz Fekşın (Evet imkansız gibi görünüyor :D)
İmkansız Diye bir şey Yoktur Zor Vardır Zorluğuda Aşarsın Bir Yerden Sonra :)

Atabeyi

¤ DP Grafik ¤
En iyi cevaplar
0
Fikrini Beğendim Fakat Bizim Milletimiz Zora Gelmiyor:)

Kimse Kimseye bir şey Yedirmiyor Evet Sunucu Açacağım Ve İnsanların Fikrini Alıyorum Bir Sakıncası Varmı?

İmkansız Diye bir şey Yoktur Zor Vardır Zorluğuda Aşarsın Bir Yerden Sonra :)

Bu kadar kaba olma dostum.

Adam akıllı yapıları olan ilgili yönetim kadrosu olan küçüklerin olmadığı bir ortamda ama sonuncusu biraz imkansız.

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Mineplex Hypixel gibi kendine özgün ve kaliteli güzel oyunları olsun, bence yeterli. Faction, yo dostum yo

ILieWorldI

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ne açarsan aç zorluğu dengeli ayarla. Türkiyede hepimizin bildiği kaliteli sunucular bile yenilikçi değil. Öyle bir sunucu açıyorlar ki oyun oyun değil mübarek.Sonrada ağlayıp türk oyuncuları begenmeyerek globale dönmeye çalışıyor .Kisacasi kendi açtığın sunucuya bile sistemleri bittiğinde 2 3 saat durmaz iken neden oyunçünkü 5 saat durmasını istiyorsun? Uzun lafın kısası empati yap.

Not:Faction açacaksan lapissiz olması gerektiğini söylemiyorum bile.

Not2: Hub sunucuları kolaya kaçmak diye düşünüyorum. Spigottan al plugini config ayarı yap harita yap sonra oyuncudan vip şeklinde 40 50 tl al.Daha bir oyunu tutturan cesaret gosterilemiyorsa yapmasınlar. (Kendi minigameslerini üretenlere/kodlayanlara söylemiyorum.)

EmreİsHere

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Nasıl bir sunucuda oynamak istersin . Güzel soru .

Sevgi saygı olucak.
Reklam yapmadan gelişecek
Ayrımcılık olmayacak .
Vip olursa kiti çok op olmayacak ( Kes. 5 Koruma 3 Zırh gibi )
Gelişmek ne çok zor ne çok kolay olucak .
Mantıklı bir konusu olucak . ( Bazıları acayip saçma da ondan )
Sıkıcı olmayacak . Kastettiğim küçük şeyler avlıyacaksın sıkıldığında görev alıcak yapıcaksın ( kolay ve birçok görev )

Bunların hepsi olan bir sunucu bulmak biraz zor :/ ( Çok zor )