- En iyi cevaplar
- 0
Buna hiç gerek yoktuKendime almadım daha![]()
Buna hiç gerek yoktuKendime almadım daha![]()
Hmmm..O sadece şakaydı ehehehe.Buna hiç gerek yoktu![]()
Moderatörler gelmeden ![DOUBLEPOST=1415533289,1415533170][/DOUBLEPOST]Unreal Engine kullanmayı biliyor musun ? Ya da link bulabilir misin ? Ben bulamadım daHmmm..O sadece şakaydı ehehehe.
Açıkçası içerik açısından çekinilecek bir şey değil.Animede de hakaret belirtisi olarak kullanılsaydı haklı olabilirlerdi gerçi.Güzel tam kıvamında bir espriydi yani .s .sModeratörler gelmeden !
Öğretmenine bunu yaparsan okuldan uzaklaştırılırsınAçıkçası içerik açısından çekinilecek bir şey değil.Animede de hakaret belirtisi olarak kullanılsaydı haklı olabilirlerdi gerçi.Güzel tam kıvamında bir espriydi yani .s .s
Unreal Engine kullanmayı bilmiyorum ama Cry Engine ve diğerleri ile uğraşmışlığım vardır.Ve crack linkini bilmiyorum.birçok kaynak var fakat hangisi güvenilir tam bilemiyorum.[DOUBLEPOST=1415533564,1415533497][/DOUBLEPOST]Unreal Engine kullanmayı biliyor musun ? Ya da link bulabilir misin ? Ben bulamadım da![]()
Adminlerden biri benim öğretmenim olsaydı dediğini ciddiye alabilirdimÖğretmenine bunu yaparsan okuldan uzaklaştırılırsın![]()
Adminler de forumun müdürleriUnreal Engine kullanmayı bilmiyorum ama Cry Engine ve diğerleri ile uğraşmışlığım vardır.Ve crack linkini bilmiyorum.birçok kaynak var fakat hangisi güvenilir tam bilemiyorum.[DOUBLEPOST=1415533564,1415533497][/DOUBLEPOST]
Adminlerden biri benim öğretmenim olsaydı dediğini ciddiye alabilirdim![]()
Uğraşsın dursunlar o zaman .s .sAdminler de forumun müdürleriModeratörler öğretmenleri
![]()
Ciddi anlamda eksikleri olsa da cidden şuanlık herkesin ulaşabileceği bir "King"Unity king
Çok ezik imiş o zaman :/Hatırlamıyorum ama 720 idi herhalde.
Klasik bir beginner çalışması için gayet iyiydi bence.Zamanla geliştirilmeye devam etseydi tam anlamıyla etkili bir oyun olurdu.Ama böyle çalışmaları bu forumda görmek güzeldi.Geometrik canavarlar senide unutmadık
https://forum.gamer.com.tr/konu/geometrik-canavarlar-test-0-1-ben-yaptim.170512/
Geliştirmeme engel olan faktörlerKlasik bir beginner çalışması için gayet iyiydi bence.Zamanla geliştirilmeye devam etseydi tam anlamıyla etkili bir oyun olurdu.Ama böyle çalışmaları bu forumda görmek güzeldi.
Evet.99,999 $ Kazandıktan sonra oyunun satışını durdurup oyunun 2. versiyonunu açarsak Unity Bugda mı kalıyor ?
Adının reklamı olurdu ve insanlar arasında bir beklenti oluştururdun.Bu da seni doğal yoldan geliştirip para kazanmaya iterdi.Geliştirmeme engel olan faktörler
1- külüstür bilgisayar
2-bilgisizlik
3-zaman
Bunlar yüzünden gelişriemedim test aşamasındayken tariha gömüldü acaba bu güne kadar geliştirseydim ne olacaktı?