Neden Unity Kullanmalı/Kullanmamalı ? [Rehber]

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Unreal Engine kullanmayı biliyor musun ? Ya da link bulabilir misin ? Ben bulamadım da :(
Unreal Engine kullanmayı bilmiyorum ama Cry Engine ve diğerleri ile uğraşmışlığım vardır.Ve crack linkini bilmiyorum.birçok kaynak var fakat hangisi güvenilir tam bilemiyorum.[DOUBLEPOST=1415533564,1415533497][/DOUBLEPOST]
Öğretmenine bunu yaparsan okuldan uzaklaştırılırsın <_<
Adminlerden biri benim öğretmenim olsaydı dediğini ciddiye alabilirdim :(

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Unreal Engine kullanmayı bilmiyorum ama Cry Engine ve diğerleri ile uğraşmışlığım vardır.Ve crack linkini bilmiyorum.birçok kaynak var fakat hangisi güvenilir tam bilemiyorum.[DOUBLEPOST=1415533564,1415533497][/DOUBLEPOST]
Adminlerden biri benim öğretmenim olsaydı dediğini ciddiye alabilirdim :(
Adminler de forumun müdürleri :( Moderatörler öğretmenleri :(

MantisWrath

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Klasik bir beginner çalışması için gayet iyiydi bence.Zamanla geliştirilmeye devam etseydi tam anlamıyla etkili bir oyun olurdu.Ama böyle çalışmaları bu forumda görmek güzeldi.
Geliştirmeme engel olan faktörler
1- külüstür bilgisayar
2-bilgisizlik
3-zaman
Bunlar yüzünden gelişriemedim test aşamasındayken tariha gömüldü acaba bu güne kadar geliştirseydim ne olacaktı?

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
99,999 $ Kazandıktan sonra oyunun satışını durdurup oyunun 2. versiyonunu açarsak Unity Bugda mı kalıyor ?

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
99,999 $ Kazandıktan sonra oyunun satışını durdurup oyunun 2. versiyonunu açarsak Unity Bugda mı kalıyor ?
Evet.
Geliştirmeme engel olan faktörler
1- külüstür bilgisayar
2-bilgisizlik
3-zaman
Bunlar yüzünden gelişriemedim test aşamasındayken tariha gömüldü acaba bu güne kadar geliştirseydim ne olacaktı?
Adının reklamı olurdu ve insanlar arasında bir beklenti oluştururdun.Bu da seni doğal yoldan geliştirip para kazanmaya iterdi.