- En iyi cevaplar
- 0
Bende ikiside varanimeyi sadece
- hayal gücü yüksek olan
- bilgisayarda çok durmayı seven kişiler sever
ben ÇOK ÇOK ÇOK ÇOK denedim arkadaşlarıma izletmeyi
ya japonca garip geldi yada arki ortamı diye dalgaya aldılar![]()
Bende ikiside varanimeyi sadece
- hayal gücü yüksek olan
- bilgisayarda çok durmayı seven kişiler sever
ben ÇOK ÇOK ÇOK ÇOK denedim arkadaşlarıma izletmeyi
ya japonca garip geldi yada arki ortamı diye dalgaya aldılar![]()
To Love Ru (Ecchi; Sapık sahneler içerir) onu alayım benForumdaki anime Krallarından biriyim bilen bilir .s ve önrilerim;
Öncelikle Romantizm istersen;
Nisekoi,
GoSick
To Love Ru (Ecchi; Sapık sahneler içerir)
Eğer Aksiyon macera veya komedi istersen;
Nanatsu no Taizai;
Dimension W
Eğer Fantastik istersen favorilerim;
No Game No Life
Mondaiji Tachi ga isekai kara kuru so desu yo?
Madan no ou to vanadis;
Daha izlediğim binlerce anime var. :3
High School DxD izle :sıkarım::sıkarım:Bende ikiside var![]()
to love ru çok sıkıcı boşver onuTo Love Ru (Ecchi; Sapık sahneler içerir) onu alayım benErgenlik ne yapacan
![]()
ne zaman dedim hatırlamıom amaKesinlikle Anime İşine Bulaşma Eğer Bulaşırsan Ailen Tarafından Odan Sığındığın Bir Mağara Oluyor Bende Başlayacaktım Şükürler Olsun ki @Krumb069 Söylemişti Galiba Hiç Bulaşma Falan Demişti Bende Dokunmamıştım Animeyi Napacaksın Git Kitap Oku Müzik Dinle Dışarda Maç Falan Yap
Eğer Başlayıcaksan [Ama Başlama] Yanında 4 Numara Gözlük Bulundurmanı Tavsiye Ederim Nedeninide Sonra Anlarsın , Hastalık Gibi Yayılacaktır Vücuduna
Hocam biraz abartmadınmı ? Eğer bişeyi sevdiysen yapmalısın yani. Bişeyi çok sevip bağımlı olmayı bir hastalıktan çok mutluluğa benzetiyorum. İlk başladığımda bende çok bağımlıydım, sence ben öyle çok garip bir insanmıyım ? Hayır tabikide. Tam tersine animeler sayesinde; piano , çizim gibi hobiler edindim. Kısacası sizi deliye çeviren şey anime değil, bilgisayara bağımlı oluşunuz. Sonuçta hepimizin yaptığı tek şey monitöre bakmak.Kesinlikle Anime İşine Bulaşma Eğer Bulaşırsan Ailen Tarafından Odan Sığındığın Bir Mağara Oluyor Bende Başlayacaktım Şükürler Olsun ki @Krumb069 Söylemişti Galiba Hiç Bulaşma Falan Demişti Bende Dokunmamıştım Animeyi Napacaksın Git Kitap Oku Müzik Dinle Dışarda Maç Falan Yap
Eğer Başlayıcaksan [Ama Başlama] Yanında 4 Numara Gözlük Bulundurmanı Tavsiye Ederim Nedeninide Sonra Anlarsın , Hastalık Gibi Yayılacaktır Vücuduna
Konuşmamda Abartma Yapmış Olabilirim Öyleyse Kusura Bakmayın Anime İzlemediğimden Dolayıdır Tabikide Kimsenin Eğlencesine Karışmıyorum Karışmamda Zaten Animenin Bağımlılık Yapan Bir Video [Film Vesaire Ne Olduğunu BilmiyorumHocam biraz abartmadınmı ? Eğer bişeyi sevdiysen yapmalısın yani. Bişeyi çok sevip bağımlı olmayı bir hastalıktan çok mutluluğa benzetiyorum. İlk başladığımda bende çok bağımlıydım, sence ben öyle çok garip bir insanmıyım ? Hayır tabikide. Tam tersine animeler sayesinde; piano , çizim gibi hobiler edindim. Kısacası sizi deliye çeviren şey anime değil, bilgisayara bağımlı oluşunuz. Sonuçta hepimizin yaptığı tek şey monitöre bakmak.
Normalde konuşmayı pek uzatmam ama şu an canım sıkılıyor uzatıcam.Konuşmamda Abartma Yapmış Olabilirim Öyleyse Kusura Bakmayın Anime İzlemediğimden Dolayıdır Tabikide Kimsenin Eğlencesine Karışmıyorum Karışmamda Zaten Animenin Bağımlılık Yapan Bir Video [Film Vesaire Ne Olduğunu BilmiyorumÇizgi Film Demekte Olmaz Tabikide ] Olduğunu Düşünerek Böyle Şeyler Söyledim Bu Benim Şahsi Görüşümdür Herkes Tabikide Farklı Şeyler Düşünebilir Bu Duruma Karışmıyorum Ve Ben Anime İzleyenler Gariptir Onlar özür dilerimdır Hüloğğğğ Diye Tabirler Kullanmadım Herkesin Eğlenme Alanı Farklıdır Fakat Ben Sadece Bu Eğlenme Alanını Önermiyorum Ve Senin Bence Piano Çizim Gibi Hobiler Edinmenin Sebebi Yeteneğini Keşfetmek Ve Bu Yeteneğinin Eğlenceli Olduğunu Düşünmektir Anime Sadece Bunları Dolaylı Yoldan Edindirtmiştir .
Anime Kralı Nedir;anime kralı nedir, bitch please
Konuya cevabım:
Fma +100 bölüm 5-10 specialden oluşuyor. Neresi kısa?Bleach gibi uzun soluklu animeler hoşuma gidiyor.
Haricinde kısa ama doğaüstü güçleri konu alan Mirai nikki,Death note,Fullmetal alchemist gibi animeleride beğeniyorum.
Fma ilk hali 50 bölümdür. Brotherhood o animenin hikayesinin baştan yazılmış halidir. Oda 64 bölümdür.Fma +100 bölüm 5-10 specialden oluşuyor. Neresi kısa?![]()