Frostyk
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
beni 2 kez sınırsız banladılar . ve bende son hesabımı açtım .Hayır anlamıyorum, bir sürü kiş uyarı yiyince yan hesabını kullanıyor. Onlara bi şey yapılmazken neden bana 2 kere uygulanıyor ?
beni 2 kez sınırsız banladılar . ve bende son hesabımı açtım .Hayır anlamıyorum, bir sürü kiş uyarı yiyince yan hesabını kullanıyor. Onlara bi şey yapılmazken neden bana 2 kere uygulanıyor ?
beni 2 kez sınırsız banladılar . ve bende son hesabımı açtım .
Ben daha dün katıldım @KebabReyiz e ısındım açıkcası o bırakırsa bende giderim :'(Yaw Beyler Herkes Bırakıyor Bir Tane Konu Açıp Direk Gidiyorlar Herkes Eski Sürümüne Gelsin [Modlar Falanda Dahil] Daha Sıcak Bir Ortam Oluşur Yakında Konularını Beğendiğim Kişilerde Gider Tek Ve Yalnız Kalırım 1 Ay Önce Bile Böyle Sorunlar Yoktu Ne Oldu Şimdi Böyle Oldu Lütfen Modlar Falan Konuya Bir Gelin Birşeyler Yazın Bunlar Forumun En Has Kişileri Kaybetmek İstemessiniz Bir Açıklama Yapın Yada
Yaw Beyler Herkes Bırakıyor Bir Tane Konu Açıp Direk Gidiyorlar Herkes Eski Sürümüne Gelsin [Modlar Falanda Dahil] Daha Sıcak Bir Ortam Oluşur Yakında Konularını Beğendiğim Kişilerde Gider Tek Ve Yalnız Kalırım 1 Ay Önce Bile Böyle Sorunlar Yoktu Ne Oldu Şimdi Böyle Oldu Lütfen Modlar Falan Konuya Bir Gelin Birşeyler Yazın Bunlar Forumun En Has Kişileri Kaybetmek İstemessiniz Bir Açıklama Yapın Yada
Emin giderse kebabda giderBen daha dün katıldım @KebabReyiz e ısındım açıkcası o bırakırsa bende giderim :'(
Kebab giderse Frosda gider :'(Emin giderse kebabda gider![]()
Halay giderse herkes gider :'(Kebab giderse Frosda gider :'(
Aqlttn .s :'(Halay giderse herkes gider :'(
forum eskisi gibi değil artık
kısaca forum bitti.
C++ kitabımı aldım okuyorum şu anEmin python kitabın geldimi ayrılmadan önce bunu söyle ne yaptın ne ettin merak ettim.
İyimiş hangi yayın?C++ kitabımı aldım okuyorum şu an![]()
KODLABın bi kitabı Muhammet Mastar & Süha Eriş yazmışİyimiş hangi yayın?![]()