Niçin sürekli banlanıyorum ?

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
beni 2 kez sınırsız banladılar . ve bende son hesabımı açtım .

Ben daha banlanmadım şükür. İki kere uyarı aldım ilki haklıydı (göze almıştım uyarıyı zaten.) İkincisine itiraz ettim, sağolsun Tekno abi kaldırdı. Kurallar az bir şey sıkıntılı (Tek bir tüzüğün yıl içinde 4 kere değişebileceği ülkedeyiz.) Referandum yapılabilir :D

fyreUK

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yaw Beyler Herkes Bırakıyor Bir Tane Konu Açıp Direk Gidiyorlar Herkes Eski Sürümüne Gelsin [Modlar Falanda Dahil] Daha Sıcak Bir Ortam Oluşur Yakında Konularını Beğendiğim Kişilerde Gider Tek Ve Yalnız Kalırım 1 Ay Önce Bile Böyle Sorunlar Yoktu Ne Oldu Şimdi Böyle Oldu Lütfen Modlar Falan Konuya Bir Gelin Birşeyler Yazın Bunlar Forumun En Has Kişileri Kaybetmek İstemessiniz Bir Açıklama Yapın Yada

Frostyk

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yaw Beyler Herkes Bırakıyor Bir Tane Konu Açıp Direk Gidiyorlar Herkes Eski Sürümüne Gelsin [Modlar Falanda Dahil] Daha Sıcak Bir Ortam Oluşur Yakında Konularını Beğendiğim Kişilerde Gider Tek Ve Yalnız Kalırım 1 Ay Önce Bile Böyle Sorunlar Yoktu Ne Oldu Şimdi Böyle Oldu Lütfen Modlar Falan Konuya Bir Gelin Birşeyler Yazın Bunlar Forumun En Has Kişileri Kaybetmek İstemessiniz Bir Açıklama Yapın Yada
Ben daha dün katıldım @KebabReyiz e ısındım açıkcası o bırakırsa bende giderim :'(

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

Tekno yaptı küçük bir açıklama. Ama sanırım kendi adına konuştu. (Mantıklı olarak)