b,z takılmaktan bahsetmiyoruzki biz haktan falan bahsediyoruz neden 10 yaşındak ibir çocuk bir şey paylastında ve@ diyolarki sanki onlar 22 yaşında doğmuş gibi12 yasindaki cocuk olgun olsa nolur lutfen,gidin yasitinizla takilin
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şu dönemde eğer yaşı küçükse belli etmesin yeter. Yani sen istediğin kadar anlat illaki biri çıkıp ''aha vel.t geldi'' geldi diyeceklerdir zaten. Zaten minecraft forumu konuya ''merhaba 7 yaşındayım bana skript yapın'' diye başlaması gerekmiyor.Bence asıl garip olan tarafı 9 yaşındaki birinin 11 aşındaki birine vel@ demesi en saçma olan o bence
b,z takılmaktan bahsetmiyoruzki biz haktan falan bahsediyoruz neden 10 yaşındak ibir çocuk bir şey paylastında ve@ diyolarki sanki onlar 22 yaşında doğmuş gibi
O zaman kişiye, zamana, ortama göre hitap et. Zaten çizgini belli ettikten sonra dikkate almaya başlarlar.olabilir, 10 yasinda olabilirim belki fakat iletisimi guzel sagladiktan onra ne onemi var
burda deil ama face gruplarında baya fazla adını vermek istemediim rkelam fala olur diyeBen forumda öyle birine rastlamadım, hic kimseyede o tarz ön yargıyla yaklasmadım. Ki sohbet'tede olan birisin, o kisileri etiketle kimler bilelim.
Kardeşim face gruplarıyla burası bir değildir. Mizah gruplarının çoğunda bel alti espriler, küfürler, saykoluklar, vs vs. var. 9-10 yaşındaki çocuklar için uygunmu sence ?burda deil ama face gruplarında baya fazla adını vermek istemediim rkelam fala olur diyeçocukar bir şey yazıyo anında anlıyorum altta enaz 2 vel@ yazısı var çok saçma şeyler
burası hakkında konuşmuyoruzki her yer hakkında konuşuyoruz. diyorsunki 9 10 yaşında olursam espirili yerlere girememKardeşim face gruplarıyla burası bir değildir. Mizah gruplarının çoğunda bel alti espriler, küfürler, saykoluklar, vs vs. var. 9-10 yaşındaki çocuklar için uygunmu sence ?
O tür Facebook sayfasına akıllı bir bireyin girmesi düşünülemez. Cahil toplama merkezi gibi bir şey. Berbat ötesi yerler.burda deil ama face gruplarında baya fazla adını vermek istemediim rkelam fala olur diyeçocukar bir şey yazıyo anında anlıyorum altta enaz 2 vel@ yazısı var çok saçma şeyler
Demek istediğim o değil. İlk olarak Forumlar insanların SAYGILI bir biçimde bir konuda tartışmak veya yardım istemek için kullandıkları yerdir. Facebook gruplarında ise GENELLİKLE mizah gruplarının çoğu küfürlü ve bel altı esprilerle dolu oluyor. Tabikide küfürsüz normal bir sayfalara girebilir. Ancak her ne kadar akıl yaşı yüksek olursa olsun, bazı içerikler onu olumsuz etkiliyebilir eğer +18 gruplara girerse.burası hakkında konuşmuyoruzki her yer hakkında konuşuyoruz. diyorsunki 9 10 yaşında olursam espirili yerlere giremem
Bence Girilebilir yani ne kadar kötü olsada 1 2 güzel yorum çıkıyo adını tekrar söylemek istemediğim reklam falan olur bi tane daha grup var çok iyi bir grup espirili bir gurup ama öyle dalga falan geçen yok herkes arkadaş gibi Yani grupla alakası yok gruptaki kişilerle alakası varO tür Facebook sayfasına akıllı bir bireyin girmesi düşünülemez. Cahil toplama merkezi gibi bir şey. Berbat ötesi yerler.
Bende zaman geçsin diye bakıyorum paylaşımlara sıkılmayayım diye yoksa paylaşımların geneliBence Girilebilir yani ne kadar kötü olsada 1 2 güzel yorum çıkıyo adını tekrar söylemek istemediğim reklam falan olur bi tane daha grup var çok iyi bir grup espirili bir gurup ama öyle dalga falan geçen yok herkes arkadaş gibi Yani grupla alakası yok gruptaki kişilerle alakası var