- En iyi cevaplar
- 0
Sana şöyle açıklayayım 9-10 yaşında ki herhangi bir çocuk kendinden büyük olan insanlardan daha mantıklı (mantıksal değil mantıklı denir ona) ve düzgün konuşamaz çünkü o henüz çocuk düzgünlüğü mantığı büyüğünden öğrenecektir yürümeden koşamazsın. Ayrıca 10 yaşında falan filan yaşınızı söyleyememenizin nedeni kendiniz ile barışık olmayıp öz güvensiz oluşunuz kalkıp kimseye *** atmayın (*** küfür değildir rapor etmeyin idrar yazsam olay çıkmaz *** yazınca auwww ne auvv) 4 sayfa yazı okuyacak halim yok. Kalkıp bana ama ben şöyle böyle dedim demeyiniz. Ben en baştaki mesajı okudum ona göre yazdım. Ayrıca konu biraz bölündü ama bunun sebebi büyükler demişsin işte asıl sıkıntı burada kendin ile barışık olmadığın ve sorumluluk almaya hazır olmadığın için suçu hemen başkalarına atıyorsun böyle biri nasıl kalksın da büyüklerden daha mantıksal(!) konuşsun. sayın türk dil kurumu bir el at mantıksal nedir ya
Bana bir tane örnek versene.Olgunluk yaşta değil baştadır. 30 yaşında senden çocuk adamlarda vardır. 10 yaşında 50 yaşındaki adamdan daha olgun adamlarda vardır.