GüldürdünBu nasıl ip'den daha herhangi bir şeyden yer belirleme yöntemidir anlamadım kardeşim![]()
Hahahahahaahah.Bir gün okul içinde 1 sene önceydi:
Hatırlamıyorum birinden mi kaçıyodum yoksa öylesine mi koşuyodum.
Birden kızlar tuvaletine girdim.
O an ayağım kaymasınmı.
Tuvalet kapıları çok âdi plastiklerden yapıldığı için kırılgan kapılarda.
Bir çarpmışım kapıya
O anki yaptığım spor yüzündende omuz kaslarım çok kuvvetliydi.
Ayağım bir kaydı ve kapıya omzum çarptı.
Kapı diye bir şey kalmadı
İçerde tuvalet ihtiyacını gideren bayan açıkta kaldı bende hemen kalkıp kaçtım ^^
gerisini hatırlamıyorum ^.^
Sanırsam sınırsız yasaklandın kardeşim.Tarih falan vermiyor direk spamdan dolayı yasaklandınız diyor gitti mi şimdi unknown name'mim![]()
Sanırsam aynı IP üzerinden hesap açtığın zaman e-postana onay kodu gelmiyor. Ben bu hesabı yabancı bi' arkadaşıma açtırdım ona selam olsun buradan.[DOUBLEPOST=1415301628,1415301597][/DOUBLEPOST]ooo...yeni hesap açmama rağmen mesaj gelmiyor kardeşim neden böyle oluyor cevaplarını bana cömert eşekler gibi vererek aydınlat beni
merhaba kardeşim sen ne kadar yasaklandın peki
![]()
Çerezleri vb... şeyleri de temizle(medim)dim. Dedim ya yabancı arkadaşım sayesinde bu hesabım var. Hiç bilmiyorum sadece IP yüzündendir ya da değildir. (dışarıda havai fişek patlıyor izlemeye gitti)Birkaç kere ip değiştirmeme rağmen başarılı olamadım ancak boş olduğum başka zaman hallederim sadece ip yüzündense..[DOUBLEPOST=1415301779][/DOUBLEPOST]
anladım kardeşim teşekkürler![]()
Yok sağ ol.cevabın için teşekkür ederim kardeşimbesili tombiş bir eşek seni göbeğinden öpsün
![]()
AZ ÖNCEKİ MESAJI SİLMİŞLER
ACABA RÜYAMIYDI ONUN CEVABINI VERSENİZE![]()
Rüya değil hayal!!AZ ÖNCEKİ MESAJI SİLMİŞLER
ACABA RÜYAMIYDI ONUN CEVABINI VERSENİZE![]()
AhahahaHayal değil royal.
Öff...
YEŞİM BAHÇE HORTUMUNU GETİR!!Hayal değil royal.
Öff...
Yaz kızım 2 kilo çimento .dYEŞİM BAHÇE HORTUMUNU GETİR!!