Okulda başınıza gelen en komik/gizemli/korkunç v.b olay

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sigara olayı heryerde var o sorun degil size bulasmadiklari sürece,sizde rüşvet olayı vb. Var bizde borç olur yoksa zorlanmaz,10. Sınıfsan nakil puanları düşük başka okula gelseydin keske

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaş ortamı ve başka ortam da rahat edememe gibi sorunlar da var.O yüzden yine ideal açık öğretim bea.Arkadaşları görüyorum hep gece geç saatlere kadar gezip istedikleri saatte yatıyorlarmış face ye falan foto atıyorlar :D adamlar özgürleştiler açığa geçince. :D

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Arkadaş ortamı ve başka ortam da rahat edememe gibi sorunlar da var.O yüzden yine ideal açık öğretim bea.Arkadaşları görüyorum hep gece geç saatlere kadar gezip istedikleri saatte yatıyorlarmış face ye falan foto atıyorlar :D adamlar özgürleştiler açığa geçince. :D
Liseden pek bi beklentin yoksa senin fikrin

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Kur'an-ı Kerim dersi alırken birdenbire ezan okunması ve herkesin "Aziz Allah" gibi bi' şey söylemesi.

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
La lise böyleyse woşşşşşş
Tutmayın beni gençlerrr
Fakiriz biz okul kızları Kezban diren
#SağHand

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Hem matematik hem de türkçe öğretmenlerimin aynı hafta yapılan sınavlarımdaki notlarımı eksik hesaplamaları (Bkz. Matematikçiler hata yapmaz !)

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Din kültürü hocasının derste ana avrat sövüp,üstüne derste 'pavyona gittim...' gibi konulardan bahsetmesi he bide hoca ' ben başbakan olsam bütün anadolu okullarını yıkar yerinr endüstri dikerim'

bluera

Fiercely unapologetic.
Geliştirici
Emekli
En iyi cevaplar
13
9. Sınıfa Başladığımda Ben:
Başladığımda hocayı gördüm ve sordum;
+ Hocam 9-H sınıfı nerde ?
- Üst Koridorda
+ Üst Koridor Nerde ?