- En iyi cevaplar
- 0
Teşekkür ederim peki ne yapmamı tavsiye edersiniz ?Çatılara rastgele yün koymussun gibi düşündüm.Ve ön tarafımı arkasımı bilmiyorum çok sade direk odunu koymussun.
Kulleler olmamış ve biyom düzensiz.Ben beğenmedim
![]()
Teşekkür ederim peki ne yapmamı tavsiye edersiniz ?Çatılara rastgele yün koymussun gibi düşündüm.Ve ön tarafımı arkasımı bilmiyorum çok sade direk odunu koymussun.
Kulleler olmamış ve biyom düzensiz.Ben beğenmedim
![]()
Kuleleri öğretici video izlerek gelistirebilirsin. Evleride öyle. Hatalari yazdim zaten boş kısım mesela evde oraya birseyler yapabilirsin catidaki yer. Bloklari rastgele degilde düzgün dizersen daha hos olurTeşekkür ederim peki ne yapmamı tavsiye edersiniz ?
tavsiyeler için teşekkür ederimKuleleri öğretici video izlerek gelistirebilirsin. Evleride öyle. Hatalari yazdim zaten boş kısım mesela evde oraya birseyler yapabilirsin catidaki yer. Bloklari rastgele degilde düzgün dizersen daha hos olur
Potansiyel var gibide fakat göz var nizam var o kadar gayret ediyorsun hala yerinde sekiyorsun, yeterince uğraşmıyorsundur belki?
Teşekkür ederizBaşarıların devamının gelmesini isterim yaptınız build'leri takip ediyorum ellerine sağlık.
teşekkür ederizCok guzel olmus metin abi![]()
Güzel Olmuş Amaa Çok Sade Yapmışsın .S Daha İyi Yapabilirdin![]()
BAŞKA BİR ELEŞTRİ DAHA :3 *Uzun zamandır senin yapılarını göremedi*
Başlayalım:
*Spawn noktasının sol tarafında kalan kuleyi çok beğendim. Orta kısmındaki odun-Ya da çit- değişik bir görünüm katmış, bir de oval görünümü *İyi anlamda* çok göze çarpıyor.
*Koyu çatılı kule olmamış. Üst kısmı fazla büyük olduğundan gerçekçi de durmamış. Ya da yakından gördüğümüz için diğerlerinden farklı görünmüş olabilir.
*O PEMBE ÇATILI BİNAYI TNT İLE PATLATIN.
*Çatılara farklı bir tarz eklemek için girintili çıkıntılı yapmışsın sanırım, ama daha çok yıkıntı gibi göstermiş.
*Bir de 3. fotoğrafta sağdaki iki kırmızı evin önü neden tamamı ile odundan yapılma? Bütün şekli bozmuş, sevmedim.
*Binaların geri kalanının dış mimarisi dediklerim dışında çok iyi. Nedendir anlamadım ama sarı renkli binaların görünüşü bende kafa yaptı :3
*Tario'nun da dediği gibi, yerinde sekiyorsun
*Son olarak da ağaçların şekilleri. Söğüt ağacına mı benzetmeye çalıştın, bilmiyorum. Ama göz zevkini bozmaktan başka işe yaramamış çünkü küçük olduklarından iç içe girmiş gibi duruyor yapraklar.
Sonuç olarak, dış mimari iyi. Dekorasyon kötü.
Yaptığın iş iyi. Biyom seçimi kötü.
7.9/10
*Aşırıya kaçan ben*
BurakYapıyı eleştirmek gereksiz olur eksiği yok çünkü yapının amacı yok Çok düzensiz yapılmış ve göze hitab etmiyor.Ben de başlarda iyi değildim de hep yerinde sayma be![]()