olympos build #Survival Map#

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Potansiyel var gibide fakat göz var nizam var o kadar gayret ediyorsun hala yerinde sekiyorsun, yeterince uğraşmıyorsundur belki?

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Potansiyel var gibide fakat göz var nizam var o kadar gayret ediyorsun hala yerinde sekiyorsun, yeterince uğraşmıyorsundur belki?
:) Emin ol tek yaptığım sadece 7/24 Map 1Hafta işte Vize tatilinden bıraktım sonra tekarar 7/24 MAp yapmaya çalısıyorum tek balıma.

enisx41

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başarıların devamının gelmesini isterim yaptınız build'leri takip ediyorum ellerine sağlık.

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
BAŞKA BİR ELEŞTRİ DAHA :3 *Uzun zamandır senin yapılarını göremedi*
Başlayalım:
*Spawn noktasının sol tarafında kalan kuleyi çok beğendim. Orta kısmındaki odun-Ya da çit- değişik bir görünüm katmış, bir de oval görünümü *İyi anlamda* çok göze çarpıyor.
*Koyu çatılı kule olmamış. Üst kısmı fazla büyük olduğundan gerçekçi de durmamış. Ya da yakından gördüğümüz için diğerlerinden farklı görünmüş olabilir.
*O PEMBE ÇATILI BİNAYI TNT İLE PATLATIN.
*Çatılara farklı bir tarz eklemek için girintili çıkıntılı yapmışsın sanırım, ama daha çok yıkıntı gibi göstermiş.
*Bir de 3. fotoğrafta sağdaki iki kırmızı evin önü neden tamamı ile odundan yapılma? Bütün şekli bozmuş, sevmedim.
*Binaların geri kalanının dış mimarisi dediklerim dışında çok iyi. Nedendir anlamadım ama sarı renkli binaların görünüşü bende kafa yaptı :3
*Tario'nun da dediği gibi, yerinde sekiyorsun :(
*Son olarak da ağaçların şekilleri. Söğüt ağacına mı benzetmeye çalıştın, bilmiyorum. Ama göz zevkini bozmaktan başka işe yaramamış çünkü küçük olduklarından iç içe girmiş gibi duruyor yapraklar.
Sonuç olarak, dış mimari iyi. Dekorasyon kötü.
Yaptığın iş iyi. Biyom seçimi kötü.
7.9/10
*Aşırıya kaçan ben*

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yapıyı eleştirmek gereksiz olur eksiği yok çünkü yapının amacı yok Çok düzensiz yapılmış ve göze hitab etmiyor.Ben de başlarda iyi değildim de hep yerinde sayma be :)

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel Olmuş Amaa Çok Sade Yapmışsın .S Daha İyi Yapabilirdin :)

:D Teşekkür ederiz :D Sade seviyor alan kişi demekki :p :D

BAŞKA BİR ELEŞTRİ DAHA :3 *Uzun zamandır senin yapılarını göremedi*
Başlayalım:
*Spawn noktasının sol tarafında kalan kuleyi çok beğendim. Orta kısmındaki odun-Ya da çit- değişik bir görünüm katmış, bir de oval görünümü *İyi anlamda* çok göze çarpıyor.
*Koyu çatılı kule olmamış. Üst kısmı fazla büyük olduğundan gerçekçi de durmamış. Ya da yakından gördüğümüz için diğerlerinden farklı görünmüş olabilir.
*O PEMBE ÇATILI BİNAYI TNT İLE PATLATIN.
*Çatılara farklı bir tarz eklemek için girintili çıkıntılı yapmışsın sanırım, ama daha çok yıkıntı gibi göstermiş.
*Bir de 3. fotoğrafta sağdaki iki kırmızı evin önü neden tamamı ile odundan yapılma? Bütün şekli bozmuş, sevmedim.
*Binaların geri kalanının dış mimarisi dediklerim dışında çok iyi. Nedendir anlamadım ama sarı renkli binaların görünüşü bende kafa yaptı :3
*Tario'nun da dediği gibi, yerinde sekiyorsun :(
*Son olarak da ağaçların şekilleri. Söğüt ağacına mı benzetmeye çalıştın, bilmiyorum. Ama göz zevkini bozmaktan başka işe yaramamış çünkü küçük olduklarından iç içe girmiş gibi duruyor yapraklar.
Sonuç olarak, dış mimari iyi. Dekorasyon kötü.
Yaptığın iş iyi. Biyom seçimi kötü.
7.9/10
*Aşırıya kaçan ben*

Aşırıya kaçıp okudum :D Teşekkürler sanada sarı ev vereyim :D Teşekkürler tekrardan :D Pempeyi patmatmasak :D[DOUBLEPOST=1429628973,1429628847][/DOUBLEPOST]
Yapıyı eleştirmek gereksiz olur eksiği yok çünkü yapının amacı yok Çok düzensiz yapılmış ve göze hitab etmiyor.Ben de başlarda iyi değildim de hep yerinde sayma be :)
Burak :) Yerimde mi sayıyorum :D Bence ilerliyorum ilk yaptıklarıma ve şimdilerine bakmak yeterli :D VE ne kadar çok map yapmaya çalışıyorum bunu da biliyorsun reis.