OlymposBT #Hub Lobby #

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Ya şimdi yaw he he demek isterdim.. Metinle Gayet Samimiysen O Halde Benide Kendisine Sorarsın.Gayet Samimiyizdir... O nedenle oradan buraya zıplama.. Maydanoz olma.. Seninle Muhattap Olmak Gibi Bir Amacım Yok.. Metini Kendisi Cevap Veremeyecek Kadar Aciz Bir İnsan Gibi Görüyorsan O Ayrı Tabi..

Olum Diyemezsin Ayrıca Bana, Metine Abi Dediğine Göre .. 22 Yaşındayım .. O profilie 18 20 yazan çocuklarla beni karıştırma..
Arkadaşımın gelişmesi için tavsiye veriyorum.. Roninden alışveriş yapan biriyim.. Aslında Metinden almasını tercih ederim..Ama Gelişmesi Lazım..

Zoruna Gidiyorsa Buyur Yazıyorum.. Ronin Daha Iyi.. Ronin şu anda Build Konusunda En iyisi.. Türiyede ENNN BEĞENDİĞİM GRUP.. BURAKTAN 3 TANE SPAWN ALDIM..

Ben Ego Tatmin Etmeye Çalışmıyorum ama Senin Yaptığın Metine Yılışmak onu şişirmek oluyor.. Kendisi Bana İstediği Gibi Cevap Verebilir..
Çünkü Yazımda Art Niyetli Rencide Edici ZERRE Bir Kelime Yok.. Ama forumdaki şu ergen kitlesi malesef kavga etmeye o kadar meraklı ki bir şekilde bizleri çileden çıkarıyor..Göz ARdı Et Butonuma Basıyorum Her Zamanki Gibi.. Yeterince Sinirimi Bozdum Şu Mübarek GEcede..

EGO İSTEYENLERE ÖZEL :
BENİM SUNUCUMUN ÖZELLİKLERİ... (hub sunucunun sadece tek bir sunucusu olan silahli faction)
EL YAPIMI TEXTURE PACK (256x256 Hd Silahlar.. Hepsi Kendi Yapımım)
60 TAN FAZLA SİLAH (Crackshotun uzmanı olup havan topuna kadar çeşit çeşit silah..
GERÇEK SİLAH SESLERİ.. (Türkiyede İlk ve Tek)
TELSİZ İLE KONUŞMA (Türkiyede İlk ve Tek)
SİGARA-KUMARHANE-BİRA-SİGARA İLE KÖTÜLÜK YUVASI
EMLAK SİSTEMİ.. (BİNA BEĞEN.. OYUN PARASIYLA SATIN AL.. ONU KUR) (Türkiyede İlk ve Tek)
Susuzluk..
Ölümcül ve Bulaşıcı Hastalıklar
Vucut Isısı Sistemi..

BEN KENDİ YAPTIĞIMI YETERSİZ GÖRÜYORUM.. DURMADAN YENİ BİRŞEYLER EKLEMEKTEN EN SONUNDA HARD DİSKİ YAKTIM... BENİ ŞİŞİRENLEREDE EN FAZLA TEŞEKKÜR EDİYORUM.. İNSAN KENDİSİNE ÖZ ELEŞTİRİ YAPARSA GELİŞİR.DAHA İYİSİNİ YAPMANIN YOLU YAPTIĞIN ŞEYİ BEĞENMEMEKTEN GEÇER... YANİ METİNCİĞİM DURMAK YOK ÇALIŞMAYA DEVAM..
BU YAZ RPG SUNUCUM İÇİN MAP KONUSUNDA MUTLAKA KAPINI ÇALMAK İSTİYORUM... -_-
Abi bak tamam olum dediğim için kb da
Ben ego falan kasmak için demedim onu sadece aramızın iyi olduğu takımlarla bile rekabet ettirmeye çalışmayın bizi herkes kendi üstüne koysun kimseyle yarışmaya kalkmasın nerede bir şey görsem ronin artık bıktım sürekli tartışma konusu olup duruyor. Neden yarışsın 2 takım birbiriyle? Gelişmek isteyen kendisiyle yarışır isteyen olymposbt roninden daha iyi der bu beni bağlamıyor benim sinirlendiğim nokta ''Lobi güzel ama ronine yetişmeniz için çalışmanız lazım.. Ama ilk buildlerinize oranla epey uçmuşsunuz diyebiliriz.. Bu hızla Ronini de geçersiniz..'' ne yani bunu demendeki amaç nedir ben bunu çözemiyorum niye bize yetişmek için çaba göstersinler karşı tarafı da rencide ettiğinin farkındasındır umarım

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
@LifeTaker ve @Pyme lütfen yapmayın bunu burada bir iki gerçek var.

Ronin Türkiye Birincisi

Ben ve ekibimin en çok istegi bir projede ronin ekibi kadar gelişmek ve beraber çalışmak.

Tolga yani @Pyme oda ronin ekibini ve beni rn iyi tanıyanlardan amacı benim ekibimin gelişmesini istemek yoksa art niyeti yok aşkum o benim.

@LifeTaker canım tolganın amacı ronini kötülemek değil sen yanlış anlama BT leride birbirine düşürmek değil o beni sinir etmek için yazıyor :)[DOUBLEPOST=1436852899,1436852875][/DOUBLEPOST]@LifeTaker ve @Pyme lütfen yapmayın bunu burada bir iki gerçek var.

Ronin Türkiye Birincisi

Ben ve ekibimin en çok istegi bir projede ronin ekibi kadar gelişmek ve beraber çalışmak.

Tolga yani @Pyme oda ronin ekibini ve beni rn iyi tanıyanlardan amacı benim ekibimin gelişmesini istemek yoksa art niyeti yok aşkum o benim.

@LifeTaker canım tolganın amacı ronini kötülemek değil sen yanlış anlama BT leride birbirine düşürmek değil o beni sinir etmek için yazıyor :)[DOUBLEPOST=1436852899][/DOUBLEPOST]@LifeTaker ve @Pyme lütfen yapmayın bunu burada bir iki gerçek var.

Ronin Türkiye Birincisi

@LifeTaker canım tolganın amacı ronini kötülemek değil sen yanlış anlama BT leride birbirine düşürmek değil o beni sinir etmek için yazıyor :)

ByBuqRaa

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim gerçekten çok başarılı bi sunucu 1O NUMARA ★★★★★ Yıldız :)

LySoon

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
@LifeTaker ve @Pyme lütfen yapmayın bunu burada bir iki gerçek var.

Ronin Türkiye Birincisi

@LifeTaker canım tolganın amacı ronini kötülemek değil sen yanlış anlama BT leride birbirine düşürmek değil o beni sinir etmek için yazıyor :)[DOUBLEPOST=1436852899,1436852875][/DOUBLEPOST]@LifeTaker ve @Pyme lütfen yapmayın bunu burada bir iki gerçek var.

Ronin Türkiye Birincisi

@LifeTaker canım tolganın amacı ronini kötülemek değil sen yanlış anlama BT leride birbirine düşürmek değil o beni sinir etmek için yazıyor :)[DOUBLEPOST=1436852899][/DOUBLEPOST]@LifeTaker ve @Pyme lütfen yapmayın bunu burada bir iki gerçek var.

Ronin Türkiye Birincisi

@LifeTaker canım tolganın amacı ronini kötülemek değil sen yanlış anlama BT leride birbirine düşürmek değil o beni sinir etmek için yazıyor :)
Abi aynı şey yazıyomuş :D bende salak gibi okudum hepsini AFDASFDA diyom niye hep aynı şeyler yazıyo D: