- En iyi cevaplar
- 0
teşekkür ederizÖdüllü klan savaşları v.s ilginç. Başarılar.
teşekkür ederizÖdüllü klan savaşları v.s ilginç. Başarılar.
Lapisli Survival sunucu derken ?Hakkınızı yememek lazım, harika olmuş. Ama açıkçası ben lapisli survival sunucudan cinsini görmedim![]()
Bkz: Lapis koyup "Biz survival sunucuyuz" diye oyuncu çekmeye çalışan sunucu cinsiLapisli Survival sunucu derken ?
Hmm anladım bizim sunucumuzda öyle bişe söz konusu değil zaten biraz oynamış olursanız gerçekten güzel sistemler kullandığımızı göreceksiniz İyi Günler.Bkz: Lapis koyup "Biz survival sunucuyuz" diye oyuncu çekmeye çalışan sunucu cinsi![]()
Bir sunucu açın adam gibi olsun yeter ve bu başarılı olmuş "Sizlere yeni nesil bir survival sunucu nasıl olur onları öğretmeye geliyoruz." Demiş konuyu açan kişi ve harbidende öle diğer sunucularda laf var icraat yok hadi bakalım başarılarÇekirdek de açtıkForumda arama motorunu kullandırtcam sana ama hatta
Forumexe ile sonra kendimiz kurduk elimize yüzümüze bulaştırdık ama bakalım bu iyi gidiyor teşekkür ederim. Forum konusunun basit ' e kaçmasının sebebi oynamamak ayriyetten 4 tane kurucu olma sebebi Toplam => 49 Kişilk ekibim arasından en iyiler bunlar o yüzden başkada yetkili aramadık.
![]()
Kusura bakma ama sunucunu hiç beğenmedim senden beklemezdim pluginleri lütfen geliştir.# Rez sunucu bilgileri ve videoları gelecek yer![]()