[+] OlymposSurvival [+] |> Farklı Bir Deneyime Ne Dersin ? [1.7 - 1.8] <| [Tekno-51 Onaylı]

Areilyn

-(˘▾˘-)
Ressam
En iyi cevaplar
0
Hakkınızı yememek lazım, harika olmuş. Ama açıkçası ben lapisli survival sunucudan cinsini görmedim :olgun:

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
Sistemler güzele benziyor, farklılık olmuş güzel olmuşta, her ay 100TL ödüllü savaş tek garibime gitti. Hani onun yerine oyundan bir kesit verebilirdiniz, Mesela isim rengi, sembolik herhangi bir şey. Yada oyun içi para gibi... Bana kalırsa harika olmuş server ama tek sorun şu para olayı, tabi bu benim görüşümce takdir sizin.

LımonBerk

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Çekirdek de açtık :) Forumda arama motorunu kullandırtcam sana ama hatta :) Forumexe ile sonra kendimiz kurduk elimize yüzümüze bulaştırdık ama bakalım bu iyi gidiyor teşekkür ederim. Forum konusunun basit ' e kaçmasının sebebi oynamamak ayriyetten 4 tane kurucu olma sebebi Toplam => 49 Kişilk ekibim arasından en iyiler bunlar o yüzden başkada yetkili aramadık. :)
Bir sunucu açın adam gibi olsun yeter ve bu başarılı olmuş "Sizlere yeni nesil bir survival sunucu nasıl olur onları öğretmeye geliyoruz." Demiş konuyu açan kişi ve harbidende öle diğer sunucularda laf var icraat yok hadi bakalım başarılar