Bence guzel sen daha iyisini yap ozamanKusura bakma ama sunucunu hiç beğenmedim senden beklemezdim pluginleri lütfen geliştir.
Bence guzel sen daha iyisini yap ozamanKusura bakma ama sunucunu hiç beğenmedim senden beklemezdim pluginleri lütfen geliştir.
Burda beğenmedik diyoruz. Benım sunucum kötü olabilir ama ben sunucum güzel hahaha daha iyisi demiyorum ki. Benim sunucumda kötü olabilir. Bu oyuncu/misafir görüşü senin burada teşekkürler yorumun için demene gelip bana laf sokuyorsun bu da sana yakışmadı Berk.Bence guzel sen daha iyisini yap ozaman![]()
Onların demesi lazım neyse skype da halledelim derdimizi konu uplanıyorBurda beğenmedik diyoruz. Benım sunucum kötü olabilir ama ben sunucum güzel hahaha daha iyisi demiyorum ki. Benim sunucumda kötü olabilir. Bu oyuncu/misafir görüşü senin burada teşekkürler yorumun için demene gelip bana laf sokuyorsun bu da sana yakışmadı Berk.
Neyse kanka boşver sunucuyu beğenmedim açık cevabım bu resmen günde bizim sunucuya (MESALA) 400 kişi giriyor 300 ü kötü diyor olabilir. NORMAL YANİ !Onların demesi lazım neyse skype da halledelim derdimizi konu uplanıyor
Aslinda senin sunucun benim değil üstünde uğrastığım baska bir dunucu var neyse konu baltalamaNeyse kanka boşver sunucuyu beğenmedim açık cevabım bu resmen günde bizim sunucuya (MESALA) 400 kişi giriyor 300 ü kötü diyor olabilir. NORMAL YANİ !
Kusura bakma ama sunucunu hiç beğenmedim senden beklemezdim pluginleri lütfen geliştir.
Örnek verebilir misin şu plugin veya eklenti kötü olmuş diye paket Kemal ve Benim tarafımdan ustaca hazırlandığını düşünüyoruz hatamızı söylersen sevinirimKusura bakma ama sunucunu hiç beğenmedim senden beklemezdim pluginleri lütfen geliştir.
Mehmet Abi Kral adamdır iyidir Mehmet abi yi görmek isteyenler belediyeye gidebilirler.O değil de [Tekno-51 onaylı] kısmı güzel oyuncu çekiyordur :sinsi:
Değerli Yorumun İçin TeşekkürlerYapılar mükemmel olmuş ellerinize sağlık. BAŞARILI