Pluginer_Mert
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Admincos ben kuramadım ya bana yardımcı olabilirmisin acil yardımın lazım bana
Hatani Söylermisin ?beyler acil yardım bi hata kaldım
Admicos bi bakarmısın ? ben bu admin kullanıcısını yaratamadım nasıl yapıcaz baktım indirme yerine ama yapamadım bana bi yardımcı oluver sana zahmet.OpenMCWeb
OpenMCWeb, açık kaynaklı bedava bir Minecraft web sitesi scriptidir. Şu anda fazla özelliği olmadığı için betada diyorum.
İstediğiniz özellikleri bir yorum atarak veya GitHub'da birLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.belirtebilirsiniz.
---Ana Sayfa------------------------
![]()
Panel Girişi
---------------------------
![]()
---Panel Yeni Yazı------------------------
![]()
Şu andaki özellikleri:
- Basit bir blog sistemi (yorumlar hazır, sonraki sürümde gelecek.)
- Authme-Reloaded uyumlu kayıt ve giriş sistemi
- MCWSC ile sunucu bağlantısı
Kurulum ve daha detaylı bilgileriLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.görebilirsiniz.
İndirme linkleri:
Demo
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.(Composer ne bilmiyorsanız composer gerektirmeyeni indirin)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.(Composer gerekli, en yeni özellikler ilk buraya geliyor.)
DemoLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.bulunabilir. Yapım sürümünü kullandığı için yorumlar aktif.
Admicos bi bakarmısın ? ben bu admin kullanıcısını yaratamadım nasıl yapıcaz baktım indirme yerine ama yapamadım bana bi yardımcı oluver sana zahmet.
sitede birini nasıl admin yapıyoruz
Merhaba, online oyuncuları nasıl çektiniz?