OstinCraftTR Yetkili Alımları

Server Ne Olmalı

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .

Kantır_Sıtrayk

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Serverin Sahibi Benim Oylama 1 Hafta Sürecektir Size Göre Server Açacağım Ve Server'a Göre Alım Olacaktır.

Ha bu arada şimdiden başarılar :) .

SarpE

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Hahahaha gece gece güleceğim hiç yoktu. Whitelist de şu an yani açık ama warplar yok "açılmamış" derkenden bahsediyorum.

Bunun üzerine diğer böyle bir alım yapan konuya yazdığım mesajı buraya da ctrl + v ile yapıştırıyorum.

Bir şey aklıma takıldı, böyle alım formları çok artmaya başladı sözüm sadece size değil buradan yani bu konu üzerinden herkese sormak istiyorum sizce sadece bir form doldurarak yetkili ön elemesi yapılması doğru mu, sorulara bakacak olursak " Yalancı mısın, ekibimizle anlaşabilir misin, tecrübelerin vb...) Ben kişisel olarak çok büyük bir kesimin bunlara doğru olmayacak ya da sadece sizleri tatmin etmek için yalan yanlış bilgiler yazacağını düşünüyorum. Mamafih verimin de düşeceğine inanıyorum, tabii sözüm meclisten dışarı. Doğru şeyler yazacak arkadaşlar da mevcut. Tabii yinede bu şekilde alım yapmak size göre daha verimli ise o zaman benim söylediklerimi bir hiç olarak düşünebilirsiniz.

Zariarius

People will destroyed when they kill each other...
En iyi cevaplar
0
Bunun üzerine diğer böyle bir alım yapan konuya yazdığım mesajı buraya da ctrl + v ile yapıştırıyorum.
Katılıyorum. Bir kişi ihanet edecekse bunu söyler mi? Söylerse zaten başvurusu hiçe gitmiş olacak. "Yalan söyler misin?" ise ayrı bir dava. Tecrübelerin neler? = 5-6 swde kuruculuk
Sanki sunucu açmamış, orada kurucu yetkisine sahip olmuş. Daha kurucunun kelime anlamını bilmeyenler var Allah aşkına :cay:

SarpE

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Katılıyorum. Bir kişi ihanet edecekse bunu söyler mi? Söylerse zaten başvurusu hiçe gitmiş olacak. "Yalan söyler misin?" ise ayrı bir dava. Tecrübelerin neler? = 5-6 swde kuruculuk
Sanki sunucu açmamış, orada kurucu yetkisine sahip olmuş. Daha kurucunun kelime anlamını bilmeyenler var Allah aşkına :cay:
<3 Havuç reyiz :cay:

Mineoflegends

mineoflegend.rabisu.net
En iyi cevaplar
0
Adiniz sefa yas 17 1.5.2 den beri skype sefa.akcihan yok tutmaya devam ederdim sunucuya set 0 cekecem olabilir ban atmayi cok severim wand in yeri ayridir bence beni kurucu yapmalisiniz seni admin yaparim anlasalim boylelikle

GT-S7580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hüseyin21943821047

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız:Hüseyin Dizlek
Yaşınız:29
Minecraftı Kaç Yıldır Oynuyorsunuz:9
Skype Veya Facebook:Hygghlp Hd
Yetkiniz Alınsa Serveri Burakırmıydınız:Hayır
Yetki Alınca Ne Yapıcaksınız:Yetkim ne ise ona göre davranıp görevlerim yerine getiricem

Bize İhanet Edermisiniz:Tabikide hayır ihanet kötü bir şey ve ihanet eden bi insan deyilim zaten kimse yetkili olduğu sw de ihanet etmez
Kısaca Bilginiz:İSmim Hüseyin Dİzlek 9 yıldır mc oynuyorum daha önce 22 sw de admin lik 5 server sahipliği 20 rehberlik 32 reklamci yetkim vardı

BurakAksu

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız: Burak Aksu
Yaşınız: 15
Minecraftı Kaç Yıldır Oynuyorsunuz: 3-4 senedir.
Skype Veya Facebook:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Yetkiniz Alınsa Serveri Burakır mıydınız?: Eğer Gereksiz Yere Alındıysa ve Ne Yapsam Geri Alamıyorsam, Maalesef ki Bırakırım!
Yetki Alınca Ne Yapıcaksınız: Yetkimin özelliğine göre sunucuya hizmet veririm.
Bize İhanet Eder misiniz?: Ihanet Derken Ne Kas Ettiğiniz Tam Olarak Anlayamadım, Ancak Saygı ve Sevgi Olmazsa Herşeyi Yapabilirim!
Kısaca Bilginiz: Antalya/Kepez'de oturuyorum. Pluginler Hakkında Genel Araştımalar Yaparım. Özellikle Takip Ettim Plugin Kanalları Var.

Kantır_Sıtrayk

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Tamam , haklısınız hocam ama ben formu hazırlamadım :D . Ve Zaten Bir Testte Yapacağız İhanet Üzerine :) .

Adiniz sefa yas 17 1.5.2 den beri skype sefa.akcihan yok tutmaya devam ederdim sunucuya set 0 cekecem olabilir ban atmayi cok severim wand in yeri ayridir bence beni kurucu yapmalisiniz seni admin yaparim anlasalim boylelikle

GT-S7580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şaka Felan Mı Yapıyorsun "beni kurucu yapmalisiniz seni admin yaparim anlasalim boylelikle" ??? Biri Bana Bunu Açıklasın :D :D :D :D