SteveKafası
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Bak seninki 178.20.230.21w değil mi? Benimki 178.20.230.211 ya... BATIHOST ^^Yeni aldım VDS'yi bilmiyorum![]()
Bak seninki 178.20.230.21w değil mi? Benimki 178.20.230.211 ya... BATIHOST ^^Yeni aldım VDS'yi bilmiyorum![]()
Ne ifşası görmedim .sİfşadan sonra neria hala ekiptemi ;\
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gunaydinlar son konularima bakNe ifşası görmedim .s
Teşekkür ederim.Gayet başarılı
500000 ve 150000 diamond blokmuLoto Ekle,Biz 5 Tane Sayı Seçelim.Katılmak Için ''Lotocu''ya 60 Diamond Block Ödeyelim.Ödüllere Örnek:
-5 Sayı-500000 Diamond Block.
-4 Sayı-150000 Diamond Block.
-3 Sayı-Ödediği Diamond Blockları Geri Alsın.
-2 Sayı-hiçbir şey.
-1 Sayı-hiçbir şey.
Sunucumuza uğra, çayımızı iç. Beklerim.Merhaba, @Oswin Sunucu'ya gelmedim, konu tasarımı hoş map'ler güzele benziyor, Feather Board para verilmeden kaçak indirilmiş, Arada reload'mı çekiliyor yoksa lag'mı bilmiyorum ama laglı oldugu kesin (arada), Önerim paketin gelişmesi Tek Sunucu ile yetinme 1 tane daha aç ve Feather'i kendin kodla bunu belli etme bende çok güzel bi' config var skype: dranklorge_13 ekle ayrıntılı görüşelim.
Üşenmezsem gelirim.Sunucumuza uğra, çayımızı iç. Beklerim.
Buildlere önem verilmemiş mi? Peki.Server Guzel.Builde Onem Verilmemis.Pluginler Gayet İyi Abarti Degil.Ekibiniz Sıkılıpta Sacma Skriptler Yapip Servere Atanlardan Degilsiniz.Yetkili Ekibiniz Iyi.Builder Team İle Anlasma Yaparsanız %100 Server Muhtesem Olacak.