Sagol dostum cevabin icin.Kanalını Önemli Sitelerde Yayınlarsan Kendini Belli Edebilirsin İyi Forumlar ..
Umarım Kanalın İlgi Görür![]()
Yorumun icin tesekkurler ancakVideo'larına başlık atarken her kelimenin büyük harf ile başlamasına veya komple büyük harf olmasına dikkat etmen gerekiyor dostum. Ayrıca bazı videolarına İngilizce bazı videolarına ise Türkçe başlık attığını görüyorum. Hangi dilde içerik üretiyorsan o dilde başlık atman gerekiyor. Elindeki tüm oyunların tek tek videosunu çekmektense bir oyuna başlayıp seri olarak videolarını çekerek bitirdikten sonra yeni oyuna geçmen de kesinlikle izleyici sayını arttıracaktır. Kısa videolar (1-2dk) çekmek yerine bunları YouTube üzerinde bulunan hikaye özelliğini kullanabilirsin. Buraya atılan videolar bir hafta boyunca yayında kalır. (İnceledikten sonra bu özellik henüz betada bulunduğu için 10.000 abone üzeri kanalların kullanabildiğini fark ettim. Beta sürecini takip etmeyi unutma! Çıktığında 10.000 abone olmadan da kullanabilirsin.) Kısa videolar izleyicinin ilgisini çekmez. En kısa videonu 10-15dk en uzun videonu ise 30-40dk arası tutmalısın. Daha uzun olursa izleyici sıkılır. Daha kısa olursa da izlemez. Ayrıca hile - açıktan yararlanma tarzı videolar ve korsan oyun kullanılan videolar çekmemelisin. Daha sonra başına bela olacaktır.
Video'larına başlık atarken her kelimenin büyük harf ile başlamasına veya komple büyük harf olmasına dikkat etmen gerekiyor dostum. Ayrıca bazı videolarına İngilizce bazı videolarına ise Türkçe başlık attığını görüyorum. Hangi dilde içerik üretiyorsan o dilde başlık atman gerekiyor. Elindeki tüm oyunların tek tek videosunu çekmektense bir oyuna başlayıp seri olarak videolarını çekerek bitirdikten sonra yeni oyuna geçmen de kesinlikle izleyici sayını arttıracaktır. Kısa videolar (1-2dk) çekmek yerine bunları YouTube üzerinde bulunan hikaye özelliğini kullanabilirsin. Buraya atılan videolar bir hafta boyunca yayında kalır. (İnceledikten sonra bu özellik henüz betada bulunduğu için 10.000 abone üzeri kanalların kullanabildiğini fark ettim. Beta sürecini takip etmeyi unutma! Çıktığında 10.000 abone olmadan da kullanabilirsin.) Kısa videolar izleyicinin ilgisini çekmez. En kısa videonu 10-15dk en uzun videonu ise 30-40dk arası tutmalısın. Daha uzun olursa izleyici sıkılır. Daha kısa olursa da izlemez. Ayrıca hile - açıktan yararlanma tarzı videolar ve korsan oyun kullanılan videolar çekmemelisin. Daha sonra başına bela olacaktır.
Bu arada bahsettigin yer neresi nerede paylasmam gerek videolarimi? Bu beta olayini tam anlayamadim.
Hile ve korsan ile zaten isimiz olmaz dostum videolarimi izlediysen. Zaten insanlar bölümleri kendi alin teri ile gecsin diye yüklüyorum
Bide kanalimi ve sorunumu burda paylastigm halde bile kimse abone olmamis. Neyse herkezin cani sagolsun.
Belki ayriyetten mic, cam baglayip bazilari gibi sebeklik yapsaydim, daha fazla yayilirdi. Ancak benim tarzima pek uygun degil bunlar