Oyuna İlk Başladığınızda Yaptığınız Çömezlikler :D

Manyakwolf

հεгօաօlբ
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
İlk başladığımda yaratıkların çıkacağını falan duyunca ben koca koca devler çıkacak karşıma diye düşünüyodum :D

emreerce

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk basladıgımda kumdan ev yaptım ve tavanı kapatamadıgım için oyunu bırakmak zorunda kaldım sonra vikiden oğrendim

Grossface

Marangoz
En iyi cevaplar
0
1 anim daha var oyunda sadece skeletonun oldugunu bılıordum zombieyi gorunce yunu korkup kapatmıstım sılmıstım :D

Hüseyin07

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
1-canavarlardan korunmak için ağacın üzerine çıktım vuruyolardı direk üste doğru yüksele yüksele blok koydum örümcek geliodu acayip yüksekteydim bana vurdu ve yere ÇAKıldım
2-daha 1.4.5 de creeperi az biliodum oda sadece patladığıydı ses ksıktı madendeydim knkm arkadaydı beni görmüyodu önümde lava 5 block ötede diamond vardı ben eyildim lava düsmiyim diye o srada creeper geldi :bruised: oldm 128 diamondum gitti yani 2 stack

GuestOyuncu

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İlk başladığımda koyun bulmaya çalışıyodum bulamadım elimde tahta kılıç vardı ve bir gölün ortasına ev yapayım dedim sonra bir iskelet geldi pat şişledi beni :)

emirkocak

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
1-Endermana vurdum
2-Evimi Kaybettim
3-Spawndan Uzaga Ev Yapmıstım hatırlamak icin block koyarken düstüm
4-Evimi Yakmıstım :D

Emir Çelik

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Madende yaratık gördüğümde kırık taşla onları hapsettiğimi düşürdüm fakat hepte kendimi hapsederdim.

KoKominerTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Enderman i ilk gördüğümde direk kafasına vurdum hep ışınlandı.Sonra ayağına vurunca ışımlanmadığını fark ettim<<<<<<<<<<<:)

berdan0

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ilk başladığımda oyunun mantığını bilmiyordum, Boş yere block alıyor boş yere domuz falan öldürüp çiçekleri garip yerlere koyuyordum. :D

Undead

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bende survivalda direk bi adada doğdum bende 1-2 saat oynamaya çalıştım :bruised::laugh: