çalışmadıKod:on rightclick: if "%region at player%" contains "rgismi": send "&6Rgismi bölgesine giris yaptınız" else: send "&6Rgismi bölgesinden çıkış yaptınız"
düzelttim dener misinçalışmadı
Kodda hatalar bulunuyor. Hatasız, çalışması için olması gereken kodu aşağıya bıraktım. Çalışabilmesi için sunucuda WorldGuard plugini olması zorunludur. Ayrıca worldguard plugini ile girmesi gereken alana "RG" çekmelisiniz. RG çekerken belirlediğiniz alanın ismini unutmamanız gerekiyor. Çünkü skriptte işimize yarayacak.Kod:on region enter: if "%region at player%" contains "rgismi": send "&6Rgismi bölgesine giris yaptınız" else: send "&6Rgismi bölgesinden çıkış yaptınız"
on leaving of region "bolge13":
send "13. bölgeden çıkış yaptın"
on entering of region "bolge13":
send "13. bölgeye giriş yaptın"
ama bunu denemiştim buda çalışmıyorKodda hatalar bulunuyor. Hatasız, çalışması için olması gereken kodu aşağıya bıraktım. Çalışabilmesi için sunucuda WorldGuard plugini olması zorunludur. Ayrıca worldguard plugini ile girmesi gereken alana "RG" çekmelisiniz. RG çekerken belirlediğiniz alanın ismini unutmamanız gerekiyor. Çünkü skriptte işimize yarayacak.
Kod:on leaving of region "bolge13": send "13. bölgeden çıkış yaptın" on entering of region "bolge13": send "13. bölgeye giriş yaptın"
Kodda "bolge13" yazan yazıları senin RG çekerken koyduğun isim ile değiştirmen gerekiyor. Eğer bir şeyi eksik yaparsan skript çalışmayacaktır. Üstte bulunan blok alandan çıkış olayını belirtirken altta bulunan blok alana giriş olayını belirtir. Buna göre istediğini yapabilirsin. Örnek olması amacı ile mesaj göndermesine göre ayarladım. Kendine göre değiştirebilirsin.
Verdigi hata buyrunKodda hatalar bulunuyor. Hatasız, çalışması için olması gereken kodu aşağıya bıraktım. Çalışabilmesi için sunucuda WorldGuard plugini olması zorunludur. Ayrıca worldguard plugini ile girmesi gereken alana "RG" çekmelisiniz. RG çekerken belirlediğiniz alanın ismini unutmamanız gerekiyor. Çünkü skriptte işimize yarayacak.
Kod:on leaving of region "bolge13": send "13. bölgeden çıkış yaptın" on entering of region "bolge13": send "13. bölgeye giriş yaptın"
Kodda "bolge13" yazan yazıları senin RG çekerken koyduğun isim ile değiştirmen gerekiyor. Eğer bir şeyi eksik yaparsan skript çalışmayacaktır. Üstte bulunan blok alandan çıkış olayını belirtirken altta bulunan blok alana giriş olayını belirtir. Buna göre istediğini yapabilirsin. Örnek olması amacı ile mesaj göndermesine göre ayarladım. Kendine göre değiştirebilirsin.
Verdiğim kodda herhangi bir hata yok. Bu kodu bir komutun altında kullanamazsınız. Bu bir eventtir ve girintisiz yazılmalıdır. Hataya bakacak olursak Skript sürümün yüzünden oluşan bir durum söz konusu. Sunucunun sürümü ve kullandığınız spigot/bukkit versiyonu, Skript pluginin sürümü, WorldGuard pluginin sürümünü alabilir miyim?Verdigi hata buyrun
Worldguard : 6.1Verdiğim kodda herhangi bir hata yok. Bu kodu bir komutun altında kullanamazsınız. Bu bir eventtir ve girintisiz yazılmalıdır. Hataya bakacak olursak Skript sürümün yüzünden oluşan bir durum söz konusu. Sunucunun sürümü ve kullandığınız spigot/bukkit versiyonu, Skript pluginin sürümü, WorldGuard pluginin sürümünü alabilir miyim?
on region enter:
if %region at player% contains "XYZ":
send "XYZ alanına girdiniz." to player
stop
on region leave:
if %region at player% contains "XYZ":
send "XYZ alanından çıktınız." to player
stop