- En iyi cevaplar
- 0
Cevabını bilmediğim tek soru, hangi soruyu bilmediğimdir.Cevabını bilmediğin bir soru söyle (yaz :|).
Cevabını bilmediğim tek soru, hangi soruyu bilmediğimdir.Cevabını bilmediğin bir soru söyle (yaz :|).
Büyük İskender Pers ordusunu yenip Susa şehrine girdikten sonra bütün askerlerin bir Pers kızıyla evlenmelerini istemiş.Babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi?
Ama babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi?Büyük İskender Pers ordusunu yenip Susa şehrine girdikten sonra bütün askerlerin bir Pers kızıyla evlenmelerini istemiş.
Askerler besin ihtiyaçlarını günde 500-600 grlık yassı ve yuvarlak bir ekmek yiyerek karşılıyorlarmış.
Büyük İskender'in emirinden sonra bütün askerlerin toplu düğünleri olmuş.
O günün şerefine Persli kadınlar bu ekmek hamurlarının içine badem, kurutulmuş meyve ve bal eklemişler sonra bunu ortadan bölüp arasına keçi peynirini balla karıştırıp sürmüşler. Üzerini de bala batırılmış gül yapraklarıyla süsleyip badem serpmişler.
Böylece dünyanın ilk pastası yapılmış olmuş.
Ayrıca bilinen en eski pasta tarifi Linzer Torte'ye aittir. 1653'de bir yemek kitabında ortaya çıkmıştır. Pastayı kimin yarattığı bilinmemektedir.
Sanırım o nesilden gelen bir bilgidir pasta yapmak.
quantum feyk beyler inanmayın.Enflasyon (aslında inflation) quantum teorisinin gerçeklik payı olabilir mi varsa ne qadar pls cevapla beni usta 1+1 herhangi bir yerde 0 olabilir mi gerçeklik nedir bir öğretmen bütün dersleri öğretemiyorsa bir öğrenci nasıl hepsini öğrenebilir teşekkürler welcome to ticaret meslek
Hocam soruma cevap vermedinizquantum feyk beyler inanmayın.
Herkes 1'e 2 derse, 2 aslında 1 olur.Pekiiii, eğer herkes 1'e 2 muamelesi yaparsa artık doğru olan 1'in 2 olması mıdır, yoksa herkes mi yanlıştır?
Yaniiiiii. Artık doğru olan 1'in 2 olmasıdır. Like I think nigguhHerkes 1'e 2 derse, 2 aslında 1 olur.
1 ve 2 gibi rakamlar sadece sayısal bilginin şifrelenerek kısaltılmış halidir.
Ama babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi?
gerçekler acı değildir. Çünkü hiçbir insan gerçekliği yememiştir. Çünkü gerçeklik aslında gerçek değildir.Pasta tatlıysa futurea ekşi midir gerçekler acıysa baklava beynin gördüğü halüsinasyon mudur cevap pls
1B9A2415AFEF1BFF5F49936166334Amerikan Nükleer Füzelerini Fırlatma Kodu Ne ?
Sorgulamayan insan.Bazı şeyleri sorgulamamak daha mı eydir?
"Göklerde ve yeryüzünde gaybı, Allah'tan başka kimse bilemez."Pekiii büyüyünce zengin ve başarılı bir yazılımcı mı yoksa ünlü ve zengin bir rock yıldızı mı olacağım?