Pc toplama

M

MUHDE

Ziyaretçi
Bazı oyunlar vardır oyun içi loading yapar bazı oyunlar vardır belirli bölümler koyar (half life) sadece loading yazısı çıktığında hdd veya ssd nin önbelleğini ve işlemcisini kullanırlar oyunda loading yazdığı için haliyle oyun durur durduğu için o an haraket v.s edemezsiniz oyununuzda bir oynanış sorunu yaşanmaz haliyle ama dediğim gibi oyun içi otomatik diğer bölümleri yüklemeye çalışıyor ise oyun kasma yapabilir.

Edit: KillboyS az sus motorun soğusun

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
@AxcelaD Şimdide forumun hakimimi oldun ? sen kendini ne zannediyosun ?
Tanıdığın bir Karahan var forumda emektar bana mı hava atıyorsun? Unutma 2 yılımı bu forumda geçirdim işsizinden authoruna builderine role-playcisine kadar tanırım. Unutma bu forumda senden her türlü daha üstünüm.[DOUBLEPOST=1407855084,1407855043][/DOUBLEPOST]
Bazı oyunlar vardır oyun içi loading yapar bazı oyunlar vardır belirli bölümler koyar (half life) sadece loading yazısı çıktığında hdd veya ssd nin önbelleğini ve işlemcisini kullanırlar oyunda loading yazdığı için haliyle oyun durur durduğu için o an haraket v.s edemezsiniz oyununuzda bir oynanış sorunu yaşanmaz haliyle ama dediğim gibi oyun içi otomatik diğer bölümleri yüklemeye çalışıyor ise oyun kasma yapabilir.

Edit: KillboyS az sus motorun soğusun
Hah helal bak doğru söze ne denir.

KillboyS

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
@MUHDE Sen kimsin bana susmamı söyliyeceksin ? Sanamı kaldık.[DOUBLEPOST=1407855199,1407855127][/DOUBLEPOST]@AxcelaD İstersen buranın Kralını ol benim gözümde 10 yaşındaki abi den farksızsın.Şimdi sus ve konuyu daha fazla kirletme.

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
@MUHDE Sen kimsin bana susmamı söyliyeceksin ? Sanamı kaldık.[DOUBLEPOST=1407855199,1407855127][/DOUBLEPOST]@AxcelaD İstersen buranın Kralını ol benim gözümde 10 yaşındaki abi den farksızsın.Şimdi sus ve konuyu daha fazla kirletme.
Muhde pc konusunda uzmandır, yenisin ya bilmezsin. :) Üstelik konuda istenmeyen sensin.

M

MUHDE

Ziyaretçi
Evladım bak bu konuya 2. mesajım konudaki bütün sayfaları inceledim sanki atar yapıyormuşsun ego yapıyormuşsun gibi bir hava sezdim bunu senin iyiliğin için söylüyorum bu tür şeyler forumda hiç iyi yerlere gitmez bunun gibi başka konularda var en sonunda atar yapan kişi küfür edip ban yiyior ben sana o yüzden sus diyorum benim yazdığım uzunca şeylere 1 cümle ile karşılık veriyorsun cümle zaten hayırsız cümle ''Sanamı kaldık.'' nedir sanki kendini çok büyük bir şey olarak görüyorsun burda mesaj yazarak büyüklük gösterilmiyor bunu o gafaçığına sok anlatabilmişimdir umarım.

KillboyS

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
@AxcelaD Belli oluyor uzman olduğu,Forumda aktif olmadık diye yenimi sayılıyoruz Katılım tarihlerine iyi bak istersen.

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
@AxcelaD Belli oluyor uzman olduğu,Forumda aktif olmadık diye yenimi sayılıyoruz Katılım tarihlerine iyi bak istersen.
Forumda yeni aktifleşmiş birisisin ve forumdaki saygın kişilere atar yapıyorsun. Kayıt tarihi önemli değil, senden 2 yıl sonra kaydolup daha çok mesajı olanlar var.
Edit: Senide gördük sağına soluna abi diyerek kendini büyütmeye çalışma...

KillboyS

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
@AxcelaD Napalım ? Bana saygıdan bahsetme sizin gibilere ne saygı göstericeksin ne sevgi çünkü hiçbir şeyden anlamıyorsunuz.[DOUBLEPOST=1407855922,1407855847][/DOUBLEPOST]Bundan sonra mesaj atmiyim Malum forumun kurallarını çok iyi bilen birileri var buralarda.