Pc ve Telefon modemi görmüyor Acil yardım!

M

MUHDE

Ziyaretçi
Bak şimdi kardeşim, cahillere bırakmayacaksın bu işleri, başta @MUHDE ye. İnternet veya LAN Bölümünde kanal diye bir bölüm var. O bölümü 11 yapıp tekrar dener misin ?[DOUBLEPOST=1422312421][/DOUBLEPOST]
EDİT : KABLOSUZ > Kablosuz Ağ Ayarları > Kanal Bölümünü 11 Yapacaksın.[DOUBLEPOST=1422312580][/DOUBLEPOST]Eğer olduysa bana yorum atarsan sevinirim :) @Bestia II
Ufak Bir Bilgi ; Modem Ayarlarımı 72 Defa Değiştirdiğimden Dolayı Neyin Nasıl Olduğunu Biliyorum B)

Bu saatte kadar statik aypi üzerinde test yaptım gayet güzel upload gönderilebiliyor 1050 portu açık 11 ms var kanalda her hangi bir sorun olduğunu sanıyorum sen gelmeden 2 3 mesaj öncesi öğrendim modeme girilebildiğini gelipte buraya ağır ağır laflar söyleyerek kimsenin sorununu çözemezsin kendini o kadar akıllı sanıyorsan bu forumda daha önceden dolaşmalıydın gelipte buraya artislik yapma :(

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Onu demiyorum LAN bağlantısını diyorum (Yanlış anlama diye büyük yazıyorum bak .-.)

M

MUHDE

Ziyaretçi
Yani sen şimdi bunca zamana kadar bütün yaşadığım sorunların hepsinin bu parça pinçik kablo yüzünden olduğunu mu söylüyorsun? :ha:

En göze çarpan hata o kablo gibi görünüyor o olmayabilir ama o da olabilir (Şair burada belirsizlik ilkesini anlatmaya çalışmış) türkçe fail* :(
İlk o kabloyu düzeltmelisin bence sonra geçmediyse hatanın sebeplerini araştırabiliriz :(

Bestia II

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Onu demiyorum LAN bağlantısını diyorum (Yanlış anlama diye büyük yazıyorum bak .-.)
LAN derken kabloyla bağlanma diyorsun sanırsam fakat ben konunun başın da da dedim modeme Lan yardımı ile bağlanan hiçbir cihaz yok Modem orada öyle kendi halinde duruyor biz ise kablosuz olarak bağlanıyoruz modeme.

Bestia II

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
En göze çarpan hata o kablo gibi görünüyor o olmayabilir ama o da olabilir (Şair burada belirsizlik ilkesini anlatmaya çalışmış) türkçe fail* :(
İlk o kabloyu düzeltmelisin bence sonra geçmediyse hatanın sebeplerini araştırabiliriz :(
Dostum bence sorun kabloda değil benim sorunum TT Net Pratik Çözümü kullandıktan bir kaç gün sonra ağın kapsama alanı içinde gözükmemesi bu sadece bu ağı sık kullanan cihazlar da var fakat bu ağı kullanmayan veya uzun süredir kullanamayan cihazlarda ağ kapsama alanı içerisin de gözüküyor.Bana antenlere oyna düzeltme yap demeyin yaptım eğer onlarda sorun olsaydı diğer cihazlar da da görünmezdi fakat görünüyor diyorum ki telefonu modemin üzerine koydum kapsama alanı içerisinde gözükmüyordu.

M

MUHDE

Ziyaretçi
Dostum bence sorun kabloda değil benim sorunum TT Net Pratik Çözümü kullandıktan bir kaç gün sonra ağın kapsama alanı içinde gözükmemesi bu sadece bu ağı sık kullanan cihazlar da var fakat bu ağı kullanmayan veya uzun süredir kullanamayan cihazlarda ağ kapsama alanı içerisin de gözüküyor.Bana antenlere oyna düzeltme yap demeyin yaptım eğer onlarda sorun olsaydı diğer cihazlar da da görünmezdi fakat görünüyor diyorum ki telefonu modemin üzerine koydum kapsama alanı içerisinde gözükmüyordu.

Şimdik az önce modeme nasıl bağlandın :(

Bestia II

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yahu dediğine göre başkası bağlanırken niye kendisi bağlanamasın ?
Bir şekilde bi' şeyler tahminen bilgisayar ve telefonundaki ayarları değiştirdi .-.
Bende öyle düşünmeye başladım fakat kafamın almadığı abimin en son ağı kullanması neredeyse 1 ay oldu onda da ağ gözükmüyordu. :ha:
İstanbul'dan gelen akrabam ise geçen yaz kullanmıştı en son fakat şimdi ağı kapsama alanı içerisinde görüyor hatta bana bile gösterdi kendisi filim bile indirdi.[DOUBLEPOST=1422314602,1422314452][/DOUBLEPOST]
Şimdik az önce modeme nasıl bağlandın :(
Bunu mu diyorsun? ;

Ben sadece 192.168.2.1 yazdım şifre isteme yerini boş bırakarak giriş dedim bununla karşılaştım fakat SSID KARAKARTAL gözüküyor ve Onlarınkisi modem değil USB Wifi midir nedir öyle internet.

M

MUHDE

Ziyaretçi
Bende öyle düşünmeye başladım fakat kafamın almadığı abimin en son ağı kullanması neredeyse 1 ay oldu onda da ağ gözükmüyordu. :ha:
İstanbul'dan gelen akrabam ise geçen yaz kullanmıştı en son fakat şimdi ağı kapsama alanı içerisinde görüyor hatta bana bile gösterdi kendisi filim bile indirdi.[DOUBLEPOST=1422314602,1422314452][/DOUBLEPOST]
Bunu mu diyorsun? ;

Ben sadece 192.168.2.1 yazdım şifre isteme yerini boş bırakarak giriş dedim bununla karşılaştım fakat SSID KARAKARTAL gözüküyor ve Onlarınkisi modem değil USB Wifi midir nedir öyle internet.

Oraya girebiliyorsan zaten modeme bağlısın demek oluyor yalnız :(