Pc ve Telefon modemi görmüyor Acil yardım!

SaintJermen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu saatte kadar statik aypi üzerinde test yaptım gayet güzel upload gönderilebiliyor 1050 portu açık 11 ms var kanalda her hangi bir sorun olduğunu sanıyorum sen gelmeden 2 3 mesaj öncesi öğrendim modeme girilebildiğini gelipte buraya ağır ağır laflar söyleyerek kimsenin sorununu çözemezsin kendini o kadar akıllı sanıyorsan bu forumda daha önceden dolaşmalıydın gelipte buraya artislik yapma :(
Bu kadar sert olduğunu bilmiyordum sadece şaka amaçlı takılmıştım yanlış anlaşıldı. Ciddi değildim lütfen kusuruma bakma :(

Arda027

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Beyler sanırım bir ilerleme kaydettim ne yaptığımı da anlamıyorum fakat modem ayarlarına eriştim akrabamın verdiği adresin ir değişi ile fakat cihazın şu an ki durum da IP Adresi kırmızı renkli.Ve hangi ayardan ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
Öncelikle bilader bilgisayarına ethernet kablosu yani bahsi geçen sarı kabloyu bağlaman lazım o bağlanamadığın modemden sonra 192.168.2.1 yada 192.168.1.1 e gir orda şifre soracak şifre yazmadan TAMAM a bas geç. Kablosuz da ilk önce Modem ismini değiştir sonra modem kanalını, modem kanalını 9 yapabilirsin örnek olarak ama 5 ve 7. kanallar sık kullanılanlar 9 yaparsan gücü artacaktır. Dediklerimi yaparsan büyük ihtimalle görür.

SaintJermen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Şimdi benim aradığım ağ adı airties senin dediğin gibi 11 yaptım fakat gözükmedi 6 yaptım gözükmedi şimdi de 1 yapacağım yalnız çok ağır yükleniyor.
KARAKARTAL ise şu an da benim ödünç olarak bağlandığım komşunun ağı.[DOUBLEPOST=1422313096,1422312914][/DOUBLEPOST]1 yaptım yine gözükmedi arkadaş bu arada @TheDarkBlood bu ayarları yapmam için asıl ağa bağlı olmam gerekmiyor mu şimdi benim sorunum airties ağının kapsama alanı için de hem pc de hem de mobilde gözükmemesi teli modemin üzerine bile koydum gözükmüyordu fakat akrabamın mobilden gözüküyor hatta kullanabiliyor sorunum bu dostum airties gözükmüyor benim kullandığım cihazlarda fakat farklı cihazlarda gözüküyor.

Sen bence ilk iş o kabloyu değiştir. Ondan sonra olup olmadığını yazarsın :)[DOUBLEPOST=1422517266][/DOUBLEPOST]
Öncelikle bilader bilgisayarına ethernet kablosu yani bahsi geçen sarı kabloyu bağlaman lazım o bağlanamadığın modemden sonra 192.168.2.1 yada 192.168.1.1 e gir orda şifre soracak şifre yazmadan TAMAM a bas geç. Kablosuz da ilk önce Modem ismini değiştir sonra modem kanalını, modem kanalını 9 yapabilirsin örnek olarak ama 5 ve 7. kanallar sık kullanılanlar 9 yaparsan gücü artacaktır. Dediklerimi yaparsan büyük ihtimalle görür.
Ben zaten önceki mesajlarda bunu belirtmiştim, genelde 11 olunca düzelirdi ama olmamış arkadaşınki :S

Arda027

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sen bence ilk iş o kabloyu değiştir. Ondan sonra olup olmadığını yazarsın :)[DOUBLEPOST=1422517266][/DOUBLEPOST]
Ben zaten önceki mesajlarda bunu belirtmiştim, genelde 11 olunca düzelirdi ama olmamış arkadaşınki :S
Belki modem ismi başka modemle aynıdır o yüzden olabilir. Yada SSID gizli olabilir.