Faredevriii
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Whitelist çok iyi olur
En ufak zerre kadar fikrim yok.Ancak Nedense 2 Gündür Diğer Modemler Unable To Connnect To World Hatası Alıyor Ne Yapabilirim ?
Minecraft surumler uyusmuyodur.Ancak Nedense 2 Gündür Diğer Modemler Unable To Connnect To World Hatası Alıyor Ne Yapabilirim ?
pocketmine da 7.6 yazıyor onlar da 7.6 kullanıyor ama bağlanamıyor bir de ben pocketmine tekrar kurdum tekrar port açtım bu sefer playa bastığımda serevr Wifi olarak gozukmuyorMinecraft surumler uyusmuyodur.
youtube/mrsarikirmizi Tapatalk
Server kaldigi yerden tekrar devam ediyor. 0.8 in cikmasiyla beraber cok guzel bir serverla araniza donecegiz.
Skype istek gönderdim kabul edersen sevinirim.Simdlik 0.7.6 Kapandi ya server bir ara tekrar actik. 0.8 yapim asamasinda suan. Update geldigi hafta icinde acacagiz.
Evet çok kötü oldu server lav felan var kaç saattir.Spawnda law var giremioz acil yardim[DOUBLEPOST=1386500378,1386440177][/DOUBLEPOST]Adminler Oyundaki ismim jojokaan dun spawndaki lav yuzunden 3dia kazma 3dia kilic 1dia balta 1dia kurek ve 15elmasim gitti dogac01de yardim etmisti ona sorablrsnz artik ne olcak bilemiyorum iyi oyunlar iyi forumlar cevaplarinizi en kisa surede bekliorm
Ben girdiğimde lav yoktuEvet çok kötü oldu server lav felan var kaç saattir.
Tek Varlığım iPad Mini'denLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.Uygulaması İle Gönderilemedi.