iZeckGH
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
OKULMU ÖNEMLİ OYUNMU ?Yapımcı arkadaş senide anlıyoruz TEOG sınavların var ama bizimde ihtiyacımız var bir sorayım dedim Acaba 1.6 yı ne zaman yükleyebilirsin ?
OKULMU ÖNEMLİ OYUNMU ?Yapımcı arkadaş senide anlıyoruz TEOG sınavların var ama bizimde ihtiyacımız var bir sorayım dedim Acaba 1.6 yı ne zaman yükleyebilirsin ?
Demekki bundan anlasiliyor critilasta bir sey yapildigi gibi o kisiye creative veriliyorNeden ?
Bu arada o kod criticals'a ait ve henüz sorunlar olduğu için tamamlanmış değil.
Yani class öylesine duruyor criticals engellemiyor.Kullanımda değil.[DOUBLEPOST=1429991430,1429991226][/DOUBLEPOST]
O kadar da değil
Yarın yayınlarım belki.
Belli değil tam olarak![]()
Cehalet başa bela. Açıklamasını 10-11 mesaj öncede yaptım yine yapayım. "If" ifadesinin çevirisi eğerdir. Orada yapılmak istenende eğer kullanıcı creative modda ise kullanıcı için crititcals kontrolü yapılmıyor. If () açılımında o arada return var. O returnde işlemi direkt olarak durdurur.Demekki bundan anlasiliyor critilasta bir sey yapildigi gibi o kisiye creative veriliyor
Eklerim sorun yokKonuya Virüs Total Eklesen Daha İyi Olabilir![]()
Ona vurunca oyundan atmıyacak hileyse zaten gerçek oyuncuya denk gelmesi çok zor. (5 tane oyuncu olacak 4 tanesi görünmez.)Bi sunucuda gördüm önünde olması iyi değiil oyuncu hile olmadığı takdirde vurabilir !
Bitirdiğim zamanTeşekkürler ne zaman sunacaksınız?
Ohooo senin hiç bişeyden haberi yok sanırsam yazdığım yorumları okumadın@Muhammed2188 Şöyle Bir Problem Var Adam Direk Önüne Geliyor Ve Ws de İster İstemez Ona Vuruyorsun Seni Kickliyor. Bazı Oyuncularda Mod Kullanıyor Ve Canı Az Yere Sıkışmış Olan adama Ks Atayım Diyerek Vuruyorlar Fakat Hile Nedeni İle Atılıyorlar.
Bu Phoenixi Gizleme Yolu Yok mu ? Görünmez Olsa