MrUnioDex
CEO of UnioCraft
- En iyi cevaplar
- 0
Telaffuzu çok iyi bildiğini düşünüyorsun sanırım git bi araştr. Ne British ingilizcesinde nede Amerikan ingilizcesinde konfig diye okunur.Kanfig![]()
Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk
Telaffuzu çok iyi bildiğini düşünüyorsun sanırım git bi araştr. Ne British ingilizcesinde nede Amerikan ingilizcesinde konfig diye okunur.Kanfig![]()
Muhammed "1 saat"e ekler demiştim galiba yanlış söylemişim o "1 asır" olcaktı!![]()
TEOG var benim suçum değil.Muhammed "1 saat"e ekler demiştim galiba yanlış söylemişim o "1 asır" olcaktı!![]()
Pluginle alakası yok.Pvp Açık Değil Sanırım Nasıl Açabilirim. Bu Anti Hileden Sonra Ws Atamıyoruz. Damage Yemiyor
Spigottan Wazup92nin SurvivalGames pluginini kulanıyorsan o pluginden kaynaklı sorun. 3.2 sürümünde yok bu sorun.Pvp Açık Değil Sanırım Nasıl Açabilirim. Bu Anti Hileden Sonra Ws Atamıyoruz. Damage Yemiyor
Bu sorunu düzeltmek için config.yml ayarlaman yeterli.Ciddi anlamda problemli bir plugin. Hilesiz oyuncularda bile hileden dolayı kick yeme durumu oluyor...
Bu sorunu düzeltmek için config.yml ayarlaman yeterli.
Hiç ayarlamayla olmuyor diyorsan sorun çıkaran özelliği kapatırsın ve idare edip yeni sürüm beklersin.
Hangi hile ?Ciddi anlamda problemli bir plugin. Hilesiz oyuncularda bile hileden dolayı kick yeme durumu oluyor...
Velocity sistemi var olması imkansız.NoKnockback'ta duvarlarda oluyor genelde. Sıklığı orta...
Yine de emeğe saygı güzel plugin.
Aslında üstü 2 blok duvar ve arkasında duvar olduğunda oluyor ama ben özellikle kendim test yaptım, yani eklentiyi zorladım. Normal oyunda pek olacağını sanmıyorum ama yine de bildireyim demiştim sorunları vardı çünkü...Velocity sistemi var olması imkansız.
Üstünde sağında solunda heryerde duvar olunca mı oluyor ?
Bende testlerimi kendi hacked client'imde yapıyorum ne tesadüfAslında üstü 2 blok duvar ve arkasında duvar olduğunda oluyor ama ben özellikle kendim test yaptım, yani eklentiyi zorladım. Normal oyunda pek olacağını sanmıyorum ama yine de bildireyim demiştim sorunları vardı çünkü...
Velocity sistemini açar mısın? Bu arada kendi yaptığım hacked client'imle test ediyorum :/ (Evet anti-hileleri test etmek için kendime hacked client yaptım) Ve oldukça güçlü bir killaurası var... Noknockback'a bir şey diyemem ama KillAurası iyi gibi geldi bana