Phoenix Anti-Cheat 2.1 Sürümü ! (İnanılmaz Bir Hile Engelleyici Plugin) Neden Bekliyorsun !

Blade

Önce İnsan
En iyi cevaplar
0
Muhammed bu yolladığın steveleri yarasayla değiştiremiyor musun?
Steve yerine yarasa gelse daha yararlı olur bunu yapıp yapamayacağını kısa süre içerisinde yazar mısın?
Hem dahada çok tutulur böylece?

@Muhammed2188
yarasa oldugunda ne fark edecekkı.zaten görünmez sekılde ayarlıyoruz ve yarasa yerde sabit durmayabılır o zamn nasıl olcak ?

MrUnioDex

CEO of UnioCraft
En iyi cevaplar
0
acikcasi creativeden fena şüpelendim
if (e.getTo().getY() > e.getFrom().getY()) {
if (p.getGameMode() == GameMode.CREATIVE) return;
if (jumpInt.containsKey(p)) {
jumpInt.put(p, Integer.valueOf(((Integer)jumpInt.get(p)).intValue() + 1));
Bu koddan anladığım kadarıyla Creative moddaysa kontrol etmiyor. Neyinden şüphelendin çok merak ettim.

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
acikcasi creativeden fena şüpelendim
if (e.getTo().getY() > e.getFrom().getY()) {
if (p.getGameMode() == GameMode.CREATIVE) return;
if (jumpInt.containsKey(p)) {
jumpInt.put(p, Integer.valueOf(((Integer)jumpInt.get(p)).intValue() + 1));
Şimdi fark ettim orda bi mallık yaptığımı :D
Creative yerine Fly ekleseydim daha mantıklı olurdu :D
Ama neden şüphelendiğini hala anlamadım :p[DOUBLEPOST=1430034815,1430034518][/DOUBLEPOST]
Muhammed bu yolladığın steveleri yarasayla değiştiremiyor musun?
Steve yerine yarasa gelse daha yararlı olur bunu yapıp yapamayacağını kısa süre içerisinde yazar mısın?
Hem dahada çok tutulur böylece?

@Muhammed2188
KillAura ayarlarından moblara saldırmayı kapatırlar.[DOUBLEPOST=1430080240][/DOUBLEPOST]Apex adlı hile'nin speed hilesinin Bypass özelliği olduğu için 1.6 sürümündeki speed engellemeyi ona göre yapacağım.

MrUnioDex

CEO of UnioCraft
En iyi cevaplar
0
Şimdi fark ettim orda bi mallık yaptığımı :D
Creative yerine Fly ekleseydim daha mantıklı olurdu :D
Ama neden şüphelendiğini hala anlamadım :p[DOUBLEPOST=1430034815,1430034518][/DOUBLEPOST]
KillAura ayarlarından moblara saldırmayı kapatırlar.[DOUBLEPOST=1430080240][/DOUBLEPOST]Apex adlı hile'nin speed hilesinin Bypass özelliği olduğu için engellemeyi ona göre yapacağım.
Şu apexin suda yürüme speed fly bypassı var. Onları çöz 10 tl bağışın hazır :D

Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
Şu apexin suda yürüme speed fly bypassı var. Onları çöz 10 tl bağışın hazır :D

Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk
Suda yürüme Bypass'ı sadece Apex'de değil.
Birkaç hile'de daha var ama tam hatırlamıyorum.
Bir tanesinin adı Morbid'di :p

NCP+'nın bir bugundan yararlanıp Fly Bypass yapılmış. (Hasar alındığında bug'a giriyor)
Şu an yaptığım sürümde Fly engellemede öyle bir sorun yok. (Çünkü onunla alakalı bir sistem yapmadım)
LiquidWalk (Suda Yürüme) hilesini bir şekilde engellerim sorun yok sadece zaman alıcak :D
Speed hilesi zaten basit :D Normal bir kişinin seçtiğim sürede ne kadar gidebildiğini bulup plugin'e aktarmam yeterli :p

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
Suda yürüme Bypass'ı sadece Apex'de değil.
Birkaç hile'de daha var ama tam hatırlamıyorum.
Bir tanesinin adı Morbid'di :p

NCP+'nın bir bugundan yararlanıp Fly Bypass yapılmış. (Hasar alındığında bug'a giriyor)
Şu an yaptığım sürümde Fly engellemede öyle bir sorun yok. (Çünkü onunla alakalı bir sistem yapmadım)
LiquidWalk (Suda Yürüme) hilesini bir şekilde engellerim sorun yok sadece zaman alıcak :D
Speed hilesi zaten basit :D Normal bir kişinin seçtiğim sürede ne kadar gidebildiğini bulup plugin'e aktarmam yeterli :p
1.6 sürümü ne zaman gelir?

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
Sana önerim 1.7 sürümünü beklemen.
Çünkü 1.6 sürümü daha fazla geç yayınlanmasın diye KillAura'ya pek bir şey yapmıcam.
1.7 Sürümünde 2 ayrı seçilebilir KillAura sistem'i bulunacak.Yeni eklenen sistem tahminimce daha çok kullanılacak.
2 ayrı seçilebilen derken tam olarak neyi kastettin?

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şu anki sistemi biliyorsun.
Üstte veya altta NPC doğuyor eğer vurursan algılıyor.
Başka bir tane daha farklı çalışan özellik eklicem.
Config ile ikisinden birini kullanabiliceksin.

Bu arada 17.sayfa hayırlı olsun.
Acaba sorun olmazsa bu diğer sistem nasıl bir şey olacak yada 1.6 sürümü ne zamana çıkar söyleyebilirmisin ?