- En iyi cevaplar
- 0
Dostum.Apex hilesinde denedim.
Normal bir kişi 3-4 kez vurduğunda KillAura 1 kez vuruyor.
Üstelik Fly hileside çalışmıyor.
Dosya tc bazı pclerde sorun cıkarıyor. Mega CO yada Mediafireye upload eder misin?
Dostum.Apex hilesinde denedim.
Normal bir kişi 3-4 kez vurduğunda KillAura 1 kez vuruyor.
Üstelik Fly hileside çalışmıyor.
Hiç düşünmeden hemen kullanmalısın!!!!bu sistemden hiç umutlu değilim,umarım yanılıyorumdur.yenı sıstemı kullanmak için burdakı yorumlara bakarak karar verecegım cunku fazla npc lagg demektir(antiaura da npc ler var ve lagg yapıyor).keşke benım önerimi dikkate alıp 1 veya 2 blok arkada ncp dogurma özlelliği ekleseydın bence bunların hepsınden daha iyi olabılırdı.hack olmayan oyuncu arkasındakıne vuramayacagı ıcın gereksız yere kıck de yemeyecektı ama bakalım yenı sıstemı bi denesın arkadaslar ve yorumlarını yapsınlar belkı bızde deneriz.elıne saglık
Bugüne Gelir Mi1.7 Sürümünü bitirmek üzereyim![]()
Bilmiyorum şu an Speed engellemede bug buldum.Bugüne Gelir Mi![]()
Neler eklenecek?Bilmiyorum şu an Speed engellemede bug buldum.
Onu düzelticem.Birde Water-Walk'ı engellicem.
Bugün gelir belki ama bugün gelmezse yarın %100 gelicek onu bilin![]()
SpeedHack engelliyecek ve WaterWalkNeler eklenecek?
Apex hepsinden güçlü bir hile sanırım :/SpeedHack engelliyecek ve WaterWalk
Özellikle Apex hilesini engellemek için yapıcam![]()
Bence gereksiz değil çok daha iyi. NCP'nin engellediklerini de engellerse NCP'ye gerek kalmaz sunucu da farklı pluginler için yer açılır.NoCheatPlus'un engellediklerini yapmana gerek yok bence gereksiz olur.(Fly, suda yürüme, spider vb.)
NCP engellese niye yapayım ki benNoCheatPlus'un engellediklerini yapmana gerek yok bence gereksiz olur.(Fly, suda yürüme, spider vb.)