Dangers58
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Yapar + Henüz Düzgün Çalışan Bir Plugin Değilpeki Lag yaparmı.
Yapar + Henüz Düzgün Çalışan Bir Plugin Değilpeki Lag yaparmı.
Sen Yanlış Anlıyorsunsen neden yazmıyorsun böylelikle bu problemi atlatırız.
Neyi ? Developer Degilmisin. Bize sen yapabilirsin. Neden yapmiyorsun ?Sen Yanlış AnlıyorsunYada Anlamak İstemiyorsun.
Ben Yaparım veya yapıcam demedim, sadece düzgün bir işlev vermiyor sunucuda dedim.Neyi ? Developer Degilmisin. Bize sen yapabilirsin. Neden yapmiyorsun ?
tamam dostum ben senden rica ediyorum bu hack problemini düzeltebilirmisin diyorum sen yanlış anladın sanırım istersen özelden yazayım.Ben Yaparım veya yapıcam demedim, sadece düzgün bir işlev vermiyor sunucuda dedim.
Yazdıgın mesaj yanlış anlattırıyor.tamam dostum ben senden rica ediyorum bu hack problemini düzeltebilirmisin diyorum sen yanlış anladın sanırım istersen özelden yazayım.
doğruyu anladıgına göre birşeyler yapıcakmısın ? yani yardımcı olucakmısın bize ?Yazdıgın mesaj yanlış anlattırıyor.
Müsait Oldugum Günlerde 30 dk'mı ayıracagım ne zaman biterse ona zaman veremem aklımda olanlar chest açtıgında direk npc spawnlama yapıcam ilk bu aklımda.doğruyu anladıgına göre birşeyler yapıcakmısın ? yani yardımcı olucakmısın bize ?
teşekkürler umarım birisi çıkıp güzel bir şey yapar ve bu illetten kurtuluruz.Müsait Oldugum Günlerde 30 dk'mı ayıracagım ne zaman biterse ona zaman veremem aklımda olanlar chest açtıgında direk npc spawnlama yapıcam ilk bu aklımda.
MCSG'nin Sistemi Benzer bir şey Yapmaya Çalışacagım.teşekkürler umarım birisi çıkıp güzel bir şey yapar ve bu illetten kurtuluruz.
ProtocoLib'siz hile plugini = İşletim sistemi olmayan bilgisayarKillAura engellemesi çalısmıyor yoksa çok başarılı bi plugin + protocollib olmassa cok iyi olur serverimde baska bir plugin ile çakışıyor!
ProtocoLib'siz hile plugini = İşletim sistemi olmayan bilgisayar![]()
Artık yetkili değilim Nitrado'da.LoveGame sen nitradonun modusun demi[DOUBLEPOST=1439847412,1439847332][/DOUBLEPOST]Benim serverime darkbot attilar ve aninda sw coktu bi yardimci olurmusun
Bak şimdi aklıma fikir getirdinArtık yetkili değilim Nitrado'da.
Bot saldırıları için en iyi çözüm bence siteden kayıt uğraştıran bir sistem buda.