Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Play.AntiCraftTR.Com Faction Server Lapis/Tabela Ench/Boss/Köylü Ticaret/ Takas (Warplar Alıntıdır)
ben çok farklı bir şey göremedim klasik faction, alıntı var baya build berbatsınız 2010 senesinden beridir boş boş duruyorsunuz galiba, görev varmı göremedim neyse çok klasik değişik bir şey göremedim sevmedim 10/2
Grafik ile uğraştığımdan tasarımları eleştireceğim öncelikle tasarımlar sadece gradient ve textlerden oluşuyor bir esprisi yok arkadaki çizim başarılı fakat onuda sizin yada ilgili kişinin çizdiğini sanmıyorum.
Sunucu açmak için emek vermişsiniz ve de açmışsınız fakat sunucunun mimarisi için de uğraşmalısınız sunucunun kalitesi farkedilebilir bir şekilde artacaktır.
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.