Play.AntiCraftTR.Com Faction Server Lapis/Tabela Ench/Boss/Köylü Ticaret/ Takas (Warplar Alıntıdır)

DenizCan_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben çok farklı bir şey göremedim klasik faction, alıntı var baya build berbatsınız 2010 senesinden beridir boş boş duruyorsunuz galiba, görev varmı göremedim neyse çok klasik değişik bir şey göremedim sevmedim 10/2

kjsfdgty

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Çok Güzel Bir Servere Benziyor, Gerek Buildlerle Gerek Reklam İle Bir de Online Varsa Tadından Yenmez, İnşallah Geliyoruz, 5-6 Kişi Bİrden.

grighton

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
KLASİK faction sunucusu demek isterdim ancak klasik faction sunucuları bunun yanında Muhtemeş Ötesidir. İyi forumlar

nothingelsematters

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Grafik ile uğraştığımdan tasarımları eleştireceğim öncelikle tasarımlar sadece gradient ve textlerden oluşuyor bir esprisi yok arkadaki çizim başarılı fakat onuda sizin yada ilgili kişinin çizdiğini sanmıyorum.

Ragnar

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Afedersiniz de millet yapılara, buildlere hemen b*k atmış. Patentini mi aldınız noluyo size. Adamlar yapmış oynayın.

Majoras

Arcenia Network
Grafiker
En iyi cevaplar
0
Sunucu açmak için emek vermişsiniz ve de açmışsınız fakat sunucunun mimarisi için de uğraşmalısınız sunucunun kalitesi farkedilebilir bir şekilde artacaktır.