Play.FunnyPvP.Net|BuildUHC| |MCSG| |Kit Belirle| |Market| |Duel |UHCFFA| |Top20| 1.8 PVP Keyfi

UltraoyunTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
loop kullanan skriptler kaldırıldı(1v1 hariç)
skriptlerde değişiklikler yapıldı
rütbeyle alakalı sorunlar çözüldü

Rütbe ile çözdüğünüz bug nedir acaba? Bir tane bug vardı mesela ben sunucunuz da kristal donorum ve 100 öldürmeye ulaşınca sohbette ''[Acemi] MustafaYigit'' olarak gözüküyor fakat yetkilerim duruyor orası güzel kısmı :) Yani çözdüğünüz bug bu mu?

LightTiger

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
:) F-U-N-N-Y P-V-P Ç-O-K G-Ü-Z-E-L :)

iFredy

Play.FunnyPvP.Net
En iyi cevaplar
0
Rütbe ile çözdüğünüz bug nedir acaba? Bir tane bug vardı mesela ben sunucunuz da kristal donorum ve 100 öldürmeye ulaşınca sohbette ''[Acemi] MustafaYigit'' olarak gözüküyor fakat yetkilerim duruyor orası güzel kısmı :) Yani çözdüğünüz bug bu mu?
ondan daha büyük bir sorunu hallettim

stats'a öldürme eklenmemesi çözüldü @Breakthrough
yetkisi olanlar rütbe atlamıyor
çökme sorunları giderildi

TS3 Sunucumuz Aktif: TS3.FunnyPvP.Net
Otomatik Mesajlar Geri Eklendi

iFredy

Play.FunnyPvP.Net
En iyi cevaplar
0
Size de mi bypass saldırısı yapıyorlar? O saldırıyı yapanlar hiç pes etmeyecekler gibi duruyor fakat sizde hep çökme sorunları gideriyorsunuz da sunucu gene de kapanabiliyor? Her halde aşama aşama düzeltiliyor. :tokat:
Komutla çökmesi engellendi onun dışında bir sorun olduğunda çözüyoruz

Güncel ++

iFredy

Play.FunnyPvP.Net
En iyi cevaplar
0
Sunucuda bazen login yani giriş yapma yerinde şifreni girmeden hareket edersen AAC adlı hile koruması Speed olarak algılayabiliyor. Onu düzeltebilir misiniz?
Ben denediğimde öyle bir sorunla karşılaşmadım,ufak bir ayar yaptım umarım çözülmüştür.

1v1'de Görünmez olma bugu çözüldü @Breakthrough

Hile koruması değiştirildi
Lag olma sorunları çözüldü

Yeni scoreboard eklendi

ScoreBoard Kaldırıldı