Play.ShardOfCraft.Com | /dogecoin & /bitcoin | /fcmarket | /xpmarket | /f perm | SOC ANTICHEAT | Düşmeyen Süreli Editler | /klansavasi | 8.YIL! |

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Sunucu konularına eleştiri öneri yazmak normaldir, ancak şikayet konuları sunucu tanıtım konusunu baltalıyor, kimi zaman da çirkin bir hal alıyor.
Sunucu Şikayetleri diye bir bölüm var, bu tür şeylerin orada tartışılması gerek.
Sunucu ilgili olarak da, sunucuya hiç girmedim, ancak Shogun ismi hoşuma gitti, Japonca'da General demek, ancak Craft yakışmamış yanına. Shogun Gaming güzel dururdu diye düşünüyorum.

seco7241

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu konularına eleştiri öneri yazmak normaldir, ancak şikayet konuları sunucu tanıtım konusunu baltalıyor, kimi zaman da çirkin bir hal alıyor.
Sunucu Şikayetleri diye bir bölüm var, bu tür şeylerin orada tartışılması gerek.
Sunucu ilgili olarak da, sunucuya hiç girmedim, ancak Shogun ismi hoşuma gitti, Japonca'da General demek, ancak Craft yakışmamış yanına. Shogun Gaming güzel dururdu diye düşünüyorum.
Önerin gayet güzel. Teşekkür ederim. Diğer ortaklarlada konuşarak değiştirebilirim

Günceldir.!.!.!.

Günceldir Lag sorunu düzeldi.

Günceldir!.!.!

Günceldir

Günceldir!.!.!.!

Günceldir

Günceldir

Günceldir.

fallen2k3

PvP Serverimiz açıldı : 46.20.1.66:1175
En iyi cevaplar
0
Güzel server elinize emeğinize sağlık.Başlayınca duramıyorsunuz :)