Açıyorum fakat bit daha hack kullanmayınız.Kardeş bayadır serverde banlıyım banım açılmıyacakmı artık ? adım Game0ver neden ban yediğimi hatırlamıyorum
malmısın yavKardeş Seni Reportluyorum.Aynı Serverin Reklamını 2 Kez Yaptın Reported
öncelikle bana bu kuralı öğrettiğinden dolay teşekkür ediyorum lakin▓▒█┌┌▀▀│¹³ gibi değişik karakterler(ASCII) içeren konu başlıkları yasaktır.
Kuralına uyarak rapor edilmiş bulunuyorsunuz. Bilginize...
2basic4players.
1) Sunucunun Kendine Has Bir Özelliği Yok
2) Konu Başlığında Dediğiniz ''Kuponlarlata kas'' ne oluyor ? ( başta ''limonata kas'' diye okudum)
Oturma,Asansör ve Köprü Benim Sunucum da da var.1)Ne gibi bir özelliği olmalıydı onu da açıklarsan süper olacak
- mesela nerede var böyle değişik npcden bosslar?
- nerede var Görevler+Rütbeler+TabelaEnch+Npc Boss+Mekanikler(Oturma,asansör,köprü)
Bu özelliklerin bulunduğu bir sunucu söyler misin? Hepsi olacak ama saydıklarımın
ve bizden önce kurulacak söylersen sunucumuza daha has şeyler ekleriz
2) Konu başlığı buga girdi normalde KuponlarlaTakas yazmamıza rağmen değişik çıkıyor
3) Yorumun için Teşekkürler
hepsinin bir arada bulunduğu yer söyle işte kardeşim bunu söylüyorumOturma,Asansör ve Köprü Benim Sunucum da da var.
ve Değişik Boss'lar Zaten Her Yerde.
lütfen yorum yapmak için yapma yorum lütfen iyi günlerOturma,Asansör ve Köprü Benim Sunucum da da var.
ve Değişik Boss'lar Zaten Her Yerde.
tamam senin olduğunu bilmediğimizden banlamıştık. Şifreni özelden atıyorumSelçuk 26 eylülde, ilk sayfada attığım mesaja bak. Oyundaki adım xQuickHD idi fakat çarım çalındı bunu sana söyledim fakat sen bana ban attın. Facebook'tanda sana yazdım. Umarım hesabımın şifresini yazarsın.
banınız açıldı.Bayadır sunucuda banlıyım neden ban yediğimi hatırlamıyorum :/ açabilirmisinizNickim fallen2k3