KadirSpecial
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
- Ruh hali
Kimsenin efendisi kimsenin de kölesi olmayın.Maşallah müslüman kardeşim maşallah... Ne güzel müslümanmışsın sen yahu, namazında niyazındaymışsın Senin gibi bir müslüman tanıdığım için gurur duyuyorum ---> Ekli dosyayı görüntüle 84215
Kimsenin dinini sorgulamayın, şahsen bu bize düşmez, kendi utansın. "Bu nasıl müslümanlık" yerine müslümanlığı öğrenememişsin diyebilirsin.
Bana da gelip gögüs köprücük kapıştıralım mı demişti, yazık egolu arkadaşımız ölmeyecek gibi davranıyor, yaşıyor, konuşuyor, ölecek miş gibi ibadet yapıyor sözde fakat tabi bunlar hep sözde, acaba kaç protein tozu bitirdi ALLAH bilir, birde bununla övünmesi yok mu kesin kız tavlamak için yapmıştır ha bu sporuda, zaten sunucuyu da para kazanmak için açtı, askerliği de bahane etti...
Şahsen ben askere gidecek olsam, sunucu, veya hiçbir şey benim umrumda olmaz, herşeyi kapatır giderim. ne oldu 1 ayda kısa dönem mi yapıp gelmiş? eğer yaptıysa hiç yaramamış birdaha gitsin, aa bi dakika kaldırdığı 850₺ ile bedelli yaptı galiba, güzel oda güzel...