Play.VortexNW.Net | 1.8.X - 1.9.X | Factions | SkyBlock | KitPvP | SpeedBuilders | +50 |

CraftMajorTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucunuzun Build vb. Şeyleri Güzel Görünüyor Fakat Konu Düzeni Güncellenebilir.

JitterClickYT

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
2
Sunucunuzun Build vb. Şeyleri Güzel Görünüyor Fakat Konu Düzeni Güncellenebilir.
Değerli Yorumunuz İçin Teşekkür Ederim.

Skype adresim : yigitmerdandemirhan
Kanıtlamana gerek olmadığını söylüyorum çünkü aynı haritayı ben eskiden görmüştüm ve kullanmıştım.
İnanmanıza Gerek Yok, Fakat Kanıt İstiyorsanız Skype'dan İstek Gönderdim.

Onlar da alıntı :)
Hayla Alıntı Diyorsun :D

Sunucu Aktif! Laglar Azaltıldı SkyBlock Eklendi.

JitterClickYT

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
2
Spawndaki evler ilk olarak Payitahtsurvival serverimde kullanılmıştır ve bana ve mimarıma aittir ancak serverimiz hacklendiği vakit bunların sızdırldığını düşünüyoruz ve şuanki açılacak olan osmanlisurvivalda'da bulunuyor https://forum.gamer.com.tr/konu/osm...balikcilik-turnuvapadisah-laggsiz-6gb.366630/ Ben ve mimarımın emeğimizle yaptığımız bu mapı habersiz kullananlara hakkımı helal etmiyorum.!
Öncelikle Merhaba O Spawn'da Olan Evler Nerdeyse Bazı Sunucularda Bulunmaktadır, İyi Forumlar.

JitterClickYT

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
2
Payitaht survival 8 ay önce aktifti duvarların ve evlerin aynısı orada bulunmaktadır hatta değirmenide almayı unutmuşsunuz neyse adam olsanız yeni map yapıyoruz derdiniz.
Lütfen biraz saygılı olurmusunuz ?, mapları ben yapmadım diyorum o spawn'ı yapan builder'e sorman gerekiyor, iyi forumlar

Güncel

Güncel

Güncel

Güncel

Güncel

BAND

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Sunucuda oyuncuya hiç değer verilmiyor isteğe göre klan kapatılıyor ve vipler pvpde kit alabiliyor repair çekebiliyor kısacası viplere özel alaka var

JitterClickYT

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
2
Sunucuda oyuncuya hiç değer verilmiyor isteğe göre klan kapatılıyor ve vipler pvpde kit alabiliyor repair çekebiliyor kısacası viplere özel alaka var
Yanılıyorsunuz, Oyuncularımıza Çok Değer Veriyoruz Oyuna 1 2 Gün Girememinin Sebebi KitPvP Ekliceğimiz İçin Gerekli Çalışmalarını Yapıyoruz, Vipler Vsde Repair Çekemiyor Vs Olmadığı Zamanlar Çekebiliyor. İyi Forumlar

Emre5151

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Selamun aleykum. Resimlere baktım shader pack bana "Servere gel" diyordu. Geliyorum :)