CraftMajorTR
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Sunucunuzun Build vb. Şeyleri Güzel Görünüyor Fakat Konu Düzeni Güncellenebilir.
Onlar da alıntıSunucunuzun Build vb. Şeyleri Güzel Görünüyor Fakat Konu Düzeni Güncellenebilir.
Değerli Yorumunuz İçin Teşekkür Ederim.Sunucunuzun Build vb. Şeyleri Güzel Görünüyor Fakat Konu Düzeni Güncellenebilir.
İnanmanıza Gerek Yok, Fakat Kanıt İstiyorsanız Skype'dan İstek Gönderdim.Skype adresim : yigitmerdandemirhan
Kanıtlamana gerek olmadığını söylüyorum çünkü aynı haritayı ben eskiden görmüştüm ve kullanmıştım.
Hayla Alıntı DiyorsunOnlar da alıntı![]()
Öncelikle Merhaba O Spawn'da Olan Evler Nerdeyse Bazı Sunucularda Bulunmaktadır, İyi Forumlar.Spawndaki evler ilk olarak Payitahtsurvival serverimde kullanılmıştır ve bana ve mimarıma aittir ancak serverimiz hacklendiği vakit bunların sızdırldığını düşünüyoruz ve şuanki açılacak olan osmanlisurvivalda'da bulunuyor https://forum.gamer.com.tr/konu/osm...balikcilik-turnuvapadisah-laggsiz-6gb.366630/ Ben ve mimarımın emeğimizle yaptığımız bu mapı habersiz kullananlara hakkımı helal etmiyorum.!
Öncelikle Merhaba O Spawn'da Olan Evler Nerdeyse Bazı Sunucularda Bulunmaktadır, İyi Forumlar.
Lütfen biraz saygılı olurmusunuz ?, mapları ben yapmadım diyorum o spawn'ı yapan builder'e sorman gerekiyor, iyi forumlarPayitaht survival 8 ay önce aktifti duvarların ve evlerin aynısı orada bulunmaktadır hatta değirmenide almayı unutmuşsunuz neyse adam olsanız yeni map yapıyoruz derdiniz.
Teşekkür Ederim. İyi Oyunlar.Güzel Server Başarilarin Devamini dilerim
Yanılıyorsunuz, Oyuncularımıza Çok Değer Veriyoruz Oyuna 1 2 Gün Girememinin Sebebi KitPvP Ekliceğimiz İçin Gerekli Çalışmalarını Yapıyoruz, Vipler Vsde Repair Çekemiyor Vs Olmadığı Zamanlar Çekebiliyor. İyi ForumlarSunucuda oyuncuya hiç değer verilmiyor isteğe göre klan kapatılıyor ve vipler pvpde kit alabiliyor repair çekebiliyor kısacası viplere özel alaka var
Defalarca Söylüyorum Maplar MythCrawler Ve Builderine Ait, İyi Forumlar.maplarınız hazır :/
Aleyküm Selam, Sizi Aramızda Görmek İsteriz,Selamun aleykum. Resimlere baktım shader pack bana "Servere gel" diyordu. Geliyorum![]()