Değerli Yorumunuz İçin Teşekkür Ederim,Tavsiyeniz İçinde Teşekkür Ederim, İyi Forumlar.Sunucuya girmedim ama maplerin harika olduğu kesin ancak arenada 4 biyom çok eskiden kalma değiştirmenizi tavsiye ederim
Değerli Yorumun İçin Teşekkür Ederim, İyi Forumlar.Selamun AleykümServer Güzel Olduğu kadar Konuda Güzel olmuş gerçekten başarılı bir server yetkilileri olsun çok iyi çok sıcak kanlı insanlar serveri beğendim sizede şiddetle öneriyorum gençler...
Başarilarının Devamini Beklerim...
Nitrado İle Çalışıyoruz, İyi Forumlar.Hangi hosting şirketi ile çalışıyorsunuz
Asıl Ben Teşekkür Ederim, İyi Forumlar.Mami abi eline sağlık süper olmuş bizede yardım ettin için teşşekür ederiz
Değerli Yorumun İçin Teşekkür Ederim, İyi Forumlar.Server Gerçekten Başarili Yeni Oyunlar Eklenmeye Devam Ediliyor Bu Eğlenceyi Kaçırmayın Derim..!
Dediklerinizi Dikkat'e Alarak Yeni Özellikleri Getirmeye Çalışıcaz, İyi Forumlar.Merhaba konunuzu inceledim ve diğer sunuculardan farklı hiçbir şey göremiyorum, "klasik" lafımı buraya bırakıyorum.Başarılar.
Görev Sistemi, Vs, Zaten Bize Ait Diğil, Fakat Maplar Bize Ait, İyi Forumlar.Kardeşim pluginlerin bazıları alıntı ilk gözüme batan spawn,lapis,görev menüsü oldu 3 üde alıntı itiraz ediyorsan görev sistemi irfanNW plugin paketinden istersen spawn ve marketinde schematic ini atayım
Değerli Yorumunuz İçin Teşekkür Ederim.Server gayet hoş olmuş elinize sağlık
Değerli Yorumun İçin Teşekkür Ederim,+rep süper server vaktim olunca hep onlineım
Değerli Yorumunuz İçin, Teşekkür Ederim,SERVER GÜZEL DÜZENLİ OLARAK EVENTLER , VİP ÇEKİLİŞLERİ YAPILIYOR SIZEDE TAVSIYE EDIYORUM BAŞARILI BIR SUNUCU ...
Shader'ı Yanlışlıkla Silmiştim, İsmini Tam Hatırlamıyorum, Ama Hatırlarsam Söylerim,Shader in ismini söyleyebilir misiniz ?
peki tesekkurlerShader'ı Yanlışlıkla Silmiştim, İsmini Tam Hatırlamıyorum, Ama Hatırlarsam Söylerim,