- En iyi cevaplar
- 15
Malesef hayır.Beni almayacaksınız değil mi?
e-tab4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Malesef hayır.Beni almayacaksınız değil mi?
Ne alımı olduğu belirtilmemiştir.Adı: Rasim Tütüncü
Komut bilgisi: 9/10
Yeni fikirlerini yaz: Serverle Alakalıysa Skypeden Ekle oradan Konuşalım Çünkü Hepsi Burda Konuşulcak Konular Değil..
Seni neden alalım ?: Kendime Güveniyorum benide seçerseniz memnun kalırım..
Ne alımı olduğu belirtilmemiştir.
e-tab4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güncel * * * *
+ + +
Beklentim sıradan sunucularda çalışan küçük yaştaki bilgisi olmayan insanların Kurucu,Admin,Moderator gibi yetkilerden uzak olmasıdır.Merhaba zaten forumdada kmseyi beyenmiyorsunuz neden konu açıyosunki sen ? çok saçma olmuşsağdece belirttiğiniz şey ne alımı olduğu belitmemiş ! demeniz. konu açıyorsanız onla ilgilenin .gibişeyler açmayın
Servere buyurun, deneyebiliriz.Moderator Alımı:
Komut Bilgisi:Çok İyi
Oyuncu ilişkileri:Çok iyi
Plugin Bilgisi:%85
Skype: [email protected] facebookLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Server İp alabilirmiyim ?Servere buyurun, deneyebiliriz.
Konuda belirtildi.Server İp alabilirmiyim ?
Servere GelirsenizKonuda belirtildi.
ZATEN KONUYU OKUP BİZDE BİLGİLERİMİZİ YAZIYORUZ. SERVERİNİZDE ZATEN FAZLA OYUNCU OLACAĞINI SANMIYORUM. 100/2 KİŞİ VARBeklentim sıradan sunucularda çalışan küçük yaştaki bilgisi olmayan insanların Kurucu,Admin,Moderator gibi yetkilerden uzak olmasıdır.
Konuda çok fazla kişiyi aldım önceki mesajlara da bakabilirsiniz.Ne alımı olduğu belirtilmemiş dememde haklıyım.Tek yapmanız gereken yukarıdan kopyalamak.Ancak hala kendi kafasına göre başvuru yapanlar var.Ben eğer alım belirtilmez ise ne başvurusu olduğunu nereden bilebilirim ?
Lütfen başvuru yapmadan konuyu iyice okuyun.
Serverde 2 kurucu var nerdesinizServer İp alabilirmiyim ?
Emre sen onu boşfer .s yetki istiyorsan gel skype:Alaattin_MinecraftServerde 2 kurucu var nerdesiniz
Ekledim Sizi SkypedeEmre sen onu boşfer .s yetki istiyorsan gel skype:Alaattin_Minecraft![]()