Pluginer + Skripter + Asistan + Moderator + Builder + Rehber + Reklamcı Alımları ! Hemen Başvur !

SlayerR

Toss a coin to your Witcher
Genel Moderatör
En iyi cevaplar
15
Adı: Rasim Tütüncü
Komut bilgisi: 9/10
Yeni fikirlerini yaz: Serverle Alakalıysa Skypeden Ekle oradan Konuşalım Çünkü Hepsi Burda Konuşulcak Konular Değil..
Seni neden alalım ?: Kendime Güveniyorum benide seçerseniz memnun kalırım..
Ne alımı olduğu belirtilmemiştir.

e-tab4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Güncel * * * *
+ + +

AleXa_FTW

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ne alımı olduğu belirtilmemiştir.

e-tab4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Güncel * * * *
+ + +

Merhaba zaten forumdada kmseyi beyenmiyorsunuz neden konu açıyosunki sen ? çok saçma olmuş :) sağdece belirttiğiniz şey ne alımı olduğu belitmemiş ! demeniz. konu açıyorsanız onla ilgilenin .gibişeyler açmayın

SlayerR

Genel Moderatör
En iyi cevaplar
15
Merhaba zaten forumdada kmseyi beyenmiyorsunuz neden konu açıyosunki sen ? çok saçma olmuş :) sağdece belirttiğiniz şey ne alımı olduğu belitmemiş ! demeniz. konu açıyorsanız onla ilgilenin .gibişeyler açmayın
Beklentim sıradan sunucularda çalışan küçük yaştaki bilgisi olmayan insanların Kurucu,Admin,Moderator gibi yetkilerden uzak olmasıdır.
Konuda çok fazla kişiyi aldım önceki mesajlara da bakabilirsiniz.Ne alımı olduğu belirtilmemiş dememde haklıyım.Tek yapmanız gereken yukarıdan kopyalamak.Ancak hala kendi kafasına göre başvuru yapanlar var.Ben eğer alım belirtilmez ise ne başvurusu olduğunu nereden bilebilirim ?
Lütfen başvuru yapmadan konuyu iyice okuyun.

AleXa_FTW

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Beklentim sıradan sunucularda çalışan küçük yaştaki bilgisi olmayan insanların Kurucu,Admin,Moderator gibi yetkilerden uzak olmasıdır.
Konuda çok fazla kişiyi aldım önceki mesajlara da bakabilirsiniz.Ne alımı olduğu belirtilmemiş dememde haklıyım.Tek yapmanız gereken yukarıdan kopyalamak.Ancak hala kendi kafasına göre başvuru yapanlar var.Ben eğer alım belirtilmez ise ne başvurusu olduğunu nereden bilebilirim ?
Lütfen başvuru yapmadan konuyu iyice okuyun.
ZATEN KONUYU OKUP BİZDE BİLGİLERİMİZİ YAZIYORUZ. SERVERİNİZDE ZATEN FAZLA OYUNCU OLACAĞINI SANMIYORUM. 100/2 KİŞİ VAR :) İYİ GÜNLER DİLERİM

SAYGILARIMLA !

SlayerR

Genel Moderatör
En iyi cevaplar
15
ALIMLAR SONA ERMİŞTİR DENENECEKLER SERVERE GELSİN ONUN DIŞINDA BAŞVURULAR KABUL EDİLMEYECEKTİR !
İyi forumlar !