Buildergirl08
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
Kardeşim 1 ban yedim bütün eşyalarımı claim evimi herşeyimi almıssın yaw böyle sacmalık olmaz ama car bombos claim yok = nick Fankekas
Her türlü oyun bug'unu kullanan herkes en ağır şekilde cezalandırılır. Düzgünce eğlencenize bakın.Kardeşim 1 ban yedim bütün eşyalarımı claim evimi herşeyimi almıssın yaw böyle sacmalık olmaz ama car bombos claim yok = nick Fankekas
O Arkadaşlarınızın İsimlerini ve yetkilerini sorabilirmiyim ? Gamemodede düşermi bilmem ama survivale geçin olmadı opunuzu 2 dk panelden alın bende düşmüyorİşin komik kısmı bazı arkadaşlarda 3 tane alıyor 2 sıradan düşüyor. Şans işi yani![]()
Bu isimleri Hiç oyunda göremedim GerçektenBir tanesi Mithrandir, diğeri de yusuf1. İkisi de sıradan oyuncular![]()
Oranlar gözüküyor ama anahtar verilince oradaki geçen Eşyaların içinde hiçbirzaman anahtar Görmedim Lütfen Yalan Söylemek GünahNe yalanı zeus, orada kutulara sol clickleyince oranlar görünüyor. Beni bırak plugin de mi yalan söyleyecek yani![]()
Haha, biraz şanslı olmak lazım gerçekten. Gece onu %0.5 kadar arttırırım madem bu kadar içinizde yer edindiOranlar gözüküyor ama anahtar verilince oradaki geçen Eşyaların içinde hiçbirzaman anahtar Görmedim Lütfen Yalan Söylemek Günah![]()
İkili ve üçlü olacaktı da bugün için zor görünüyor o.Uğur abi bu uhc olayı nasıl olacak? Farklı server mi açacaksınız? Takımlar 2 kişilik mi olcak?
Farkındayım da o aksanını düzelt ilk önce. ++ yerine böyle düzeltiyorum kirlilik olmasın diye. Sizin yaptığınızdan pek farkı yok sonuç olarak.@Kritex denen şahıs sen adam mısın veya çok mu uyanıksın? Seni bugün hep takip ediyorum konun hep güncel oluyor bakıyorum hep aynı mesaj yani yaptığın senin şu; + veya güncel gibi mesajlar yazıp düzenliyerek onları kaldırmak, rapor ettim ve zaten yetkililer bakabilir senin düzenlemelerini.Kendini uyanık zannetme aslanım.
Benim bildiğim güncel tutmak için 12 saate bir ama sen maşallah her saat başı bir '+' yazıp düzeltip siliyorsun ne iş? Senin sunucun adam çekebilidiği kadar adam çekti daha ne kadar adam istiyorsun sen, güncel attım baktım 1 dakika sonra sen ve revival diye biri önüme geçti ikinizde çok uyanıksınız ya, ikinizide rapor ettim inşallah kalkıcak bu kadar görüntülenme vs. yazık olucak.Farkındayım da o aksanını düzelt ilk önce. ++ yerine böyle düzeltiyorum kirlilik olmasın diye. Sizin yaptığınızdan pek farkı yok sonuç olarak.